Moda

Najljepši komadi bijelog donjeg rublja za svaku prigodu

Autor: Žene.ba
Najljepši komadi bijelog donjeg rublja za svaku prigodu

Bijelo donje rublje nije namijenjeno samo mladenkama. Poznati brendovi pod posebnim ‘bridal’ odjeljkom najčešće skrivaju raskošne komade upravo u toj boji. No, pročešljali smo kolekcije u potrazi za najljepšim bijelim rubljem, idealnim za svaku prigodu.

Žensko donje rublje oduvijek je zauzimalo posebno mjesto u modnoj industriji. Neke od najpoznatijih svjetskih brendova svoje su revije čak pretvorili u pravi spektakl. Bijelo donje rublje najviše volimo nositi u ženstvenim i udobnim modelima ispod finih pletiva i toplih kombinacija. Odlični su i kada nosimo prozirnije bluze i svijetle košulje gdje se kroz tkaninu suptilno naziru fini materijali najpopularnijih modela. U nastavku potražite bijele komade koji su nam privukli pozornost i počastite sebe ili nekog dragog ovih blagdana.

DONJE RUBLJE KAO MOĆAN SAVEZNIK

Na policama specijaliziranih trgovina zavladala je prava bijela groznica. Zimske kolekcije krasi bijelo donje rublje u maštovitim modelima grudnjaka i gaćica. Popularni bralette pružit će maksimalnu udobnost za sve one koje izbjegavaju žice, a savršeni su za casual kombinacije i opuštanje kod kuće. Bazičnih komada koji nam svakodnevno trebaju zaista ne nedostaje. No, ovogodišnji modeli sve su samo ne bezlični jer su se na njima istaknuli detalji od čipke, cirkona i zanimljivih naramenica. Za sve one divne party haljine tu su modeli koji će pružiti dobru potporu, ali i komfor za bezbrižno plesanje do jutra. Snježno bijela idealna je za sve prigode, a u njoj ćete se osjećati ženstveno i zavodljivo.

NAJLJEPŠI BIJELI KOMADI

H&M

H&M

Intimissimi

Intimissimi

Lisca

Lisca

Reserved

Reserved

Skinny

Skinny

Victoria’s secret

Victoria’s secret

Women’secret

Women’secret

Yamamay

[caption id="attachment_378749" align="alignnone" width="1000"] Yamamay[/caption]

Journal.hr