Posebno iskustvo

Najluksuzniji ljetni butici Chanela: Pet izvanrednih destinacija za savršenu modnu avanturu

Autor: Žene.ba
Najluksuzniji ljetni butici Chanela: Pet izvanrednih destinacija za savršenu modnu avanturu
Foto: Chanel Bodrum

Francuska modna kuća Chanel je od svog osnivanja sinonim za eleganciju i sofisticiranost. Poznata po luksuzu, Chanel svojim buticima u popularnim turističkim destinacijama pruža posebno iskustvo. Ti tzv. "ljetni" butici otvaraju se samo tijekom sezone i svaki od njih autentično se uklopio u svoje okruženje.

Capri

Na Capriju, butik Chanela nalazi se u prestižnoj ulici Via Vittorio Emanuelle, samo korak udaljen od trga Piazzetta. Otvoren od 25. marta, ovaj butik nudi različite linije brenda, uključujući Prêt-à-Porter kolekciju, Coco Beach liniju i parfeme Les Eaux de CHANEL.

Saint-Tropez

U francuskom Saint-Tropezu, Chanel butik smješten je u impresivnoj vili La Mistralee, otvoren od 5. juna ove godine. Renoviran od strane poznatog arhitekta Petera Marina, kombinuje eleganciju brenda s mediteranskim načinom života.

Bodrum

U turskom Bodrumu, Chanel butik nalazi se u luksuznom resortu Mandarin Oriental. Kubistički paviljon butika savršeno se uklapa u okolinu, nudeći razne kolekcije brenda do oktobra.

Hamptons

U američkom Hamptonsu, Chanel butik otvoren je 23. maja u tradicionalnoj sivoj zgradi s prepoznatljivim Hamptons Garden vrtom, idealan za različite događaje.

Mykonos

Na grčkom Mykonosu, Chanel butik je smješten u Nammos Villageu, s građevinom u stilu Cikladske arhitekture koja se savršeno uklapa u eksterijer.

Ovi butici ne samo da nude ekskluzivne kolekcije Chanel-a, već i pružaju jedinstveno iskustvo kupovine u najljepšim svjetskim destinacijama.

Trend koji i influenceri vole

Topići na vezanje: Neizostavni ljetni hit u svijetu mode

Vrijeme je za plažu

Evo kad je najbolje putovati sa bebom na more