Izgleda besprijekorno

Nakon deset godina Chrissy Teigen ponovo pozirala za poznati časopis

Autor: Žene.ba
Nakon deset godina Chrissy Teigen ponovo pozirala za poznati časopis
Foto: Instagram

Chrissy Teigen se vratila na naslovnicu Sports Illustrated magazina u ikoničnim kupaćim kostimima nakon deset godina.

Ova nevjerojatna manekenka ponovo je predstavljena na jednoj od naslovnica za 2024. godinu, što je ujedno i 60. godišnjica magazina.

Na fotografijama je Teigen pozirala pored bazena noseći nakit za tijelo Jacquie Aiche i različite kupaće kostime, uključujući zeleni tkani bikini i bikini boje šampanjca. Također je modelirala u nekoliko jednodijelnih kupaćih kostima u crnoj, bijeloj, narandžastoj i plavoj boji.

Teigen se prvi put pojavila u SI Swimu 2010. godine, kada je dobila titulu Rookie of the Year. Godine 2014. pojavila se na naslovnoj strani jubilarnog broja za 50. godišnjicu časopisa zajedno sa Lily Aldridge i Ninom Agdal.

„Čini se kao da sam proživjela 800 različitih života od prvog snimanja koje smo uradili, i sviđa mi se što su sve slike i sve što smo radili tokom godina izgleda kao poglavlja u knjizi“, rekla je Teigen za magazin.

Ostali modeli koji su predstavljeni na naslovnicama ove godine su Kate Upton, Hunter McGrady i Gayle King. U čast svoje 60. godišnjice, magazin je također napravio tri dodatne naslovnice sa 27 ikona SI Swim-a, uključujući Christie Brinkley, Martha Stewart, Tyra Banks, Paulinu Porizkovu i Winnie Harlow.

"Pojaviti se u legendarnom izdanju sa drugim modnim ikonama - koje vidim kao nevjerovatne žene je zaista uzbudljivo i zabavno i jednostavno sam sretna što sam dio toga", dodala je Teigen.

Iako je prošlo 10 godina otkako je prvi put predstavljena u SI Swimsuit, Teigen je daleko od stagniranja. Od 2014. napisala je i objavila tri kuharice,  sa suprugom Johnom Legendom ima četvero djece — Lunu, Miles, Esti i Wren.