Popularna glumica

Nakon klasičnih crnih haljina: Jennifer Aniston očarala još jednim sjajnim total black izdanjem

Autor: Žene.ba
Nakon klasičnih crnih haljina: Jennifer Aniston očarala još jednim sjajnim total black izdanjem
Jennifer Aniston / Profimedia

Baš kao što to i priliči, dodjela nagrada Critics Choice 2024. bilo je događaj kojim su dominirala glamurozna izdanja poznatih i slavnih, a Jennifer Aniston privukla je pažnju još jednim sjajnim total black izdanjem. No, ovoga puta sa zanimljivim twistom.

Jennifer Aniston odlučila se za stil i udobnost na dodjeli nagrada Critics' Choice 2024. Slavna 54-godišnja glumica nominovana za najbolju glumicu za svoju ulogu u Apple TV+ hitu "The Morning Show", na crveni tepih stigla je obučena u Dolce & Gabbana kombinezon sa gornjim dijelom šivanim po mjeri vrlo efektno i totalno elegantno prekrivenim perjem. Korzet se odlično spojio sa svijetlim vunenim hlačama, a Jennifer je svoj je izgled dopunila satenskim plisiranim remenom čiji se kraj vukao po podu te i jednako satenskim crnim salonkama.

Za završni sjaj popularna glumica dodala je De Beers dragulje, uključujući dijamantne naušnice od bijelog zlata, dijamantni prsten u obliku kruške i dijamantni prsten.

Jennifer, inače velika ljubiteljica crnih stylinga, pogotovo vječnih malih crnih haljina koje vjerno nosi već decenijama, ovog puta je po pitanju stylinga napravila popriličan zaokret. Naime, Jennifer već više od 30 godina nosi različite verzije crnih haljina koje se razlikuju u dužini i volumenu, a povezuje ih identičan detalj – gornji dio oblikovan u obliku korzeta. Tako je na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa izazvala pravu nostalgiju od obožavatelja "Prijatelja" pojavivši se sa novom frizurom - kosom do ramena koja je podsjećala na poznatu frizuru Rachel Greene iz 90-ih, i naravno u crnoj haljini.

A ovog puta Jennifer je posegnula za istom, vrlo uspješnom formulom te zadržala srcoliki korzet, no suknu zamijenila hlačama te sve okupljene oduševila dizajnerskim kombinezonom. I premda njen dugogodišnji stilist i prijatelj Chris McMillan nije otkrio jesu li za ovaj styling crpili inspiraciju iz razdoblja Rachel Green i kultmih prijatelja ili ne, fanovi su ovaj njen izgled brzo nazvali "Rachel 2.0".