Moda

Nakon kolekcije badića Emily Ratajkowski nas oblači za cijelu godinu

Autor: Žene.ba
Nakon kolekcije badića Emily Ratajkowski nas oblači za cijelu godinu

Već smo pisali o Emilynoj liniji badića pod nazivom Inamorata. Sada je dizajnirala punu kolekciju, za popularni brend NastyGal.
Nazvana Emrata x NastyGal (po njenom nadimku i nazivu Instagram profila), kolekcija je spojila Emilyn stil s onim popularnoga webshopa.

Ako niste znali, NastyGal je osnovala kultna poduzetnica Sophia Amoruso, u Los Angelesu 2006. godine. Kompanija je svojim cool i trendy stilom osvojila mladenačku publiku diljem svijeta. Uspjeh je trajao sve do 2016., kada je kompanija iznenada bankrotirala.

Sophia je o svom poslovnom putu napisala hit knjigu, “GirlBoss“ te nastavila karijeru kroz istoimeni website i podcast kojima želi osnažiti žene.
A NastyGal je nastavio put kroz BooHoo grupu (vlasnike istoimenog britanskog webshopa sličnoga stila), te ponovno uspješno posluje.

Naravno da će svaka Emilyna kolekcija obilovati seksi komadima, prepuna je crop topova, haljina sa seksi prorezima te ultramini suknji. Ali tu su i ozbiljniji komadi poput kulerskih kožnih jakni i haljina, te oversize odijela smirenih boja.


Čini se da niti jedna kolekcija ovoga ljeta ne može proći bez biciklističkih hlačica, pa je Emily i njih ubacila, a tu su i drugi must have komadi poput haljine tie-dye printa, te slip satenske suknje.
Ako ste fan Emily i njenoga stila, trk do NastyGal websitea, jer znajući broj Emilynih poklonika, sigurni smo da će se komadi brzo rasprodati!

Elle.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu