Moda

Natalie Portman se vratila na crveni tepih nakon duže stanke i odmah ukrala show

Autor: Žene.ba
Natalie Portman se vratila na crveni tepih nakon duže stanke i odmah ukrala show

Glumica se vratila sa stilom.

Natalie Portman, od kada je drugi put postala majka, nemamo baš često priliku viđati na crvenom tepihu, zbog čega na svakom na kojem se pojavi plijeni pažnju.

Isto je bilo i sinoć na premijeri njenog novog filma Vox Lux u sklopu 75. Filmskog festivala u Veneciji. Glumica je prvi put prošetala crvenim tepihom od februara ove godine i ukrala show u glamuroznoj šljokičastoj haljini u stilu osamdesetih.

U zlatnoj haljini s naglašenim remenima i dubokim dekolteom te crnom baršunastom mašnom u struku koju potpisuje modna kuća Dior, glumica je odisala glamurom starog Hollywooda, a dojmu su potpomogli i takozvani holivudski valovi u kosi te dramatični smokey-eye.

Lijepa glumica look je upotpunila crnom clutch torbicom sa zlatnim detaljima te upadljivim dijamantnim naušnicama koje su joj osigurale da maksimalno zablista.

Natalie je svoje drugo dijete, kćer Amaliju, rodila u martu prošle godine, a s francuskim plesačem Benjaminom Millepiedom s kojim je u braku od 2012. godine već ima i 7-godišnjeg sina Alepha.

Index.hr