Moda

Neodlučna Katie Holmes uz sandale nosi čak dvije jakne

Autor: Žene.ba
Neodlučna Katie Holmes uz sandale nosi čak dvije jakne

Stil glumice Katie Holmes nikad nije bio bolji i baš zato se tijekom posljednjih nekoliko mjeseci nametnula kao jedna od vodećih trendseterica.

O njezinim outfitima redovito izvještava i "modna biblija" Vogue, a uspjela ih je impresionirati i svojim posljednjim izdanjem, iako je u njemu spojila nespojivo.

Glumica je snimljena tijekom šetnje New Yorkom u čak dvjema ultimativnim jesenskim jaknama koje je obukla jednu preko druge, dok je izborom obuće ostala u ljetu.

Katie je iskombinirala klasični bež baloner, traper jaknu, bijelu majicu, traperice i crne kožne natikače s otvorenim prstima te tako potvrdila da čak i modni uzori poput nje imaju problema sa slaganjem stajlinga tijekom prijelaznog razdoblja iz ljeta u jesen.

Slojevito odijevanje svakako je najbolje rješenje za promjenjivo vrijeme u ovo doba godine pa gornji dio njezinog stajlinga odobravamo, što iz praktičnih, a što iz stilskih razloga jer su obje jakne modni klasici koje svaka žena treba imati u ormaru, a i izgledaju jako kul zajedno. No ne bismo vam baš preporučili da na niske jutarnje temperature iz kuće izađete u sandalama jer će vam se smrznuti prsti. Tenisice ili gležnjače su svakako bolji izbor.

Index.hr