Diana Gordon

New York Fashion Week: Moda ne pita za godine

Autor: Žene.ba
FOTO: zadovoljna.hr

Septembar je mjesec mode, a u toku je Sedmica mode u New Yorku, prva u nizu modnih poslastica koje očekuju ljubitelje istinskog stila.

Svoju veliku njujoršku modnu reviju imao je i brend Carolina Herrera, pod kreativnom palicom dizajnera Wesa Gordona. Raskošnom su revijom vladale svijetle nijanse, s naglaskom na žutu, a dominirale su i razigrane točkice, zaštitini znak ove modne kuće još od 1980-ih.

No osim divnih kreacija koje su se mogle vidjeti na pisti, pažnju su privukli i pomno stilizirani uzvanici, a posebno jedna dama koja je zračila bezvremenskim stilom i besprijekornim poznavanjem temelja mode i dobrog ukusa, prenosi zadovoljna.hr

Riječ je o Diani Gordon, majci Wesa Gordona koja je uspjeh svojeg sina došla podržati u savršeno krojenom dugačkom kaputu crno-bijelog kariranog uzorka. Uz kaput koji joj je stajao kao saliven nosila je hlače jednakog uzorka, visokog struka i šireg kroja.

Ispod hlača provirivale su klasične crne cipele u špic, a jednostavna crna majica i sunčane naočale savršeno su zaokružile ovu bezvremensku eleganciju bez mane.

Sijeda kosa koju Diane Gordon ponosno nosi svemu je dala točku na i, kao i efektne naušnice, te je ova divna dama tako pokazala da jednostavnost i pomno odabrani komadi doista pobjeđuju sve trendove.

U galeriji pogledajte još elegantnih kombinacija zvanica modne revije Caroline Herrere.