Moda

Ni Katie Holmes nije odoljela savršenoj ljetnoj torbici za kojom svi luduju

Autor: Žene.ba
Ni Katie Holmes nije odoljela savršenoj ljetnoj torbici za kojom svi luduju

Katie Holmes u posljednje vrijeme izaziva pažnju svojom navodno turbulentnom vezom s glumcem Jamiejem Foxxom. Iako se šuškalo o njihovom prekidu, čini se kako je par prebrodio nesuglasice te su ostali zajedno.

No umjesto na komentiranje svog ljubavnog života, glumica je odlučila kvalitetnije utrošiti vrijeme pa je tako nedavno s kćeri Suri boravila u Grčkoj gdje su sudjelovale u humanitarnoj misiji, a ako je suditi po njenom Instagramu, Katie je sada opet pobjegla u toplije krajeve.

https://www.instagram.com/p/BvrQ-lDhb6f/?utm_source=ig_embed

Iako su svi na prvi pogled pomislili da je glumica odjenula prugastu haljinu zanimljivog retro dizajna, ustvari je riječ o pravoj modnoj varci jer na ovoj fotografiji nosi kombinezon.

Dizajn potpisuje brend Ulla Johnson, a specifičnost ovog kombinezona su upravo široke nogavice zahvaljujući kojima izgleda kao haljina. Puff rukavi su zanimljiv detalj koji je ove sezone doživio veliki povratak na modnu scenu, a zahvaljujući remenu u struku vrlo je lako naglasiti figuru, ali istovremeno i sakriti eventualne nedostatke. Složit ćete se, riječ je o savršenom modnom komadu za vruće ljetne dane.

Osim kombinezona, nikome nije promaknula ni okrugla torbica izrađena od rafije koju je nemoguće ne primijetiti. Zahvaljujući neobičnom dizajnu i materijalu, upravo je ovaj model torbice još prošlog ljeta postao najtraženiji modni dodatak.

No ove godine su se dizajneri pobrinuli da je možete pronaći i u drugim bojama, a ne samo u klasičnoj smeđoj nijansi pa ne sumnjamo da će i u narednim mjesecima vladati ulicama.

Index.hr