Kultni odjevni predmet

Nicola Peltz nosila jaknu marke D&G kakvu je nosila i njena svekrva prije 22 godine

Autor: Žene.ba
Nicola Peltz nosila jaknu marke D&G kakvu je nosila i njena svekrva prije 22 godine
Foto: Nicola Peltz

Modna dizajnerica Victoria Beckham je bila članica najpoznatijeg ženskog benda na svijetu, Spice Girls, dok je njezina snaha, Nicola Peltz, bila još djevojčica. Peltz je nedavno nosila sličnu kožnu jaknu kao što ju je Beckham nosila u to vrijeme.

Još uvijek nije službeno potvrđeno da će Nicola Peltz, američka glumica i supruga Brooklyna Beckhama, sudjelovati u reviji svoje svekrve na Pariškoj Sedmici mode. Međutim, njen najnoviji potez sugeriše da se dugoočekivani trenutak možda približava. Nedavno je Peltz odala počast svojoj svekrvi, Victoriji Beckham, kroz zapaženi street style - nosila je istu kultnu kožnu jaknu Dolce & Gabbana iz 2001. godine koju je nekada nosila i Victoria.

Izlazila je iz pariškog hotela zajedno sa suprugom, 24-godišnjim Brooklynom Beckhamom, koji je nosio majicu s logom Le Coq Sportif. Par je napustio hotel držeći se za ruke, a glumica je svoj modni izraz upotpunila uskim sunčanim naočalama, torbom od brušene kože, trapericama ravnog kroja i crnim platformskim cipelama.