Moda

Nicole Scherzinger izgleda zanosno sa šiškama koje gotovo nikome ne stoje

Autor: Žene.ba
Nicole Scherzinger izgleda zanosno sa šiškama koje gotovo nikome ne stoje

Početkom godine frizeri su najavili da će jedna iznenađujuća frizura obilježiti 2019. godinu, no trend ipak nije zaživio u očekivanoj mjeri.

Riječ je o takozvanim baby šiškama, odnosno kratko ošišanim šiškama koje otkrivaju obrve i pristaju tek rijetkima. Na njih se tijekom godine odvažila tek nekolicina poznatih dama, poput Belle Hadid, Charlize Theron i Kendall Jenner, a sada im se pridružila i Nicole Scherzinger

Pjevačica koja je nedavno napunila 41 godinu svoj novi look predstavila je na eventu studija Fox u Los Angelesu i dokazala da izreka "lijepoj ženi sve lijepo stoji" drži vodu.

Kratke šiške koje je počešljala u jednu stranu Nicole su dodatno pomladile, čime je potvrdila i jednu od najvećih prednosti ove frizure. Rizične šiške podarile su joj izgled zanosne pin-up djevojke, a osim frizurom, pjevačica je sve prisutne oborila s nogu i svojom zavidnom linijom koju je naglasila pripijenim kompletom od blijedoružičastog lateksa s kratkim topićem i pencil suknjom visokog struka.

Look je upotpunila bijelim sakoom koji je prebacila preko ramena te neprimjetnim i elegantnim sandalama u boji kože u kojima su njezine noge izgledale još vitkije no što jesu.

Index.hr