Moda

Nikada ne bismo pomislili da će Michelle Obama nositi ove čizme

Autor: Žene.ba
Nikada ne bismo pomislili da će Michelle Obama nositi ove čizme

Tijekom osmogodišnjeg predsjedničkog mandata njenog muža, Michelle Obama redefinirala je i modernizirala stil prve dame SAD-a.

No sada kada više ne stanuje u Bijeloj kući, Michelle je svoj stil podigla na potpuno novu razinu, u što ćete se uvjeriti i sami kada vidite njen posljednji look.

Za intervju sa Sarom Jessicom Parker, odnosno Carrie iz Seks i grada, gospođa Obama se obukla kao prava njujorška fashionistica, a u posebnom fokusu bile su njene čizme.

Svako ko prati modu, sigurno već zna da ove supervisoke šljokičaste čizme potpisuje Balenciaga jer za njima uzdiše modni svijet. Zato bismo ove čizme očekivali vidjeti na, primjerice, jednoj od Kardashianki, no ne i na bivšoj prvoj dami, ali Michelle je sada pokazala da i ona budno prati trendove i da ih zna odlično nositi.

Blještave čizme iskombinirala je s jarkožutom svilenom haljinom laskavog kroja na preklop i s visokim prorezom na donjem dijelu, koju također potpisuje modna kuća Balenciaga, i uvjerila nas da su žuta i šljokičasto-zlatna savršen spoj.

Index.hr