lako se kombinuju

Nove ideje za savršen stil: Kako nositi mokasinke u proljetnoj sezoni

Autor: Žene.ba
Nove ideje za savršen stil: Kako nositi mokasinke u proljetnoj sezoni
Foto: X

Mokasinke su veoma prilagodljiva obuća koja se lako kombinuje sa različitim komadima odjeće. Slavne glumice i trendseterice su nam predstavile nekoliko novih ideja kako ih nositi ove proljetne sezone.

Udobne i elegantne, ravne cipele oduvijek su bile favorit među zaljubljenicama u udobnu obuću. Iako su klasične salonke možda nešto otmjenije, činjenica je da je u njima teško provesti cijeli dan bez osjećaja nelagode. Zato su chic mokasinke uvijek dobar izbor na koji se isplati imati.

Mokasinke su s razlogom obuća koja ne gubi na popularnosti, naprotiv, iz sezone u sezonu svjedočimo sve ekstravagantnijim modelima. Na primjer, Prada je ove sezone odlučila podići svoj slavni model (doslovno) na višu razinu - spektakularno visokim potplatima, pritom ne umanjujući udobnost.

Za ljubitelje retro stila, Katie Holmes ima svoj favorit koji je lako zavoljeti. Kraljica ulične mode nedavno je oživjela pomalo staromodne mokasinke s istaknutim XL šavom duž rista, koji mnogi mogu pronaći negdje u dubinama svojih ormara. Naime, ovakvi modeli bili su izuzetno popularni početkom milenijuma i sada nam se vraćaju na mala vrata.

Osim što odlično pristaju uz široke hlače, mokasinke su izuzetno svestrana obuća koja omogućuje stvaranje elegantnih kombinacija čak i uz simbol ležerne odjeće - tajice! To je nedavno demonstrirala Gigi Hadid, jedna od najtraženijih manekenki današnjice. Za večernji spoj s Bradleyjem Cooperom, odabrala je mokasine visoke platforme koje je uparila sa istaknutim bijelim čarapama. Njezin all-black stajling sastojao se od klasičnih tajica, jednostavne majice i sakoa.