Moda

Nove pastelne nijanse za Adidas NMD R1 tenisice

Autor: Žene.ba

Otkako su lansirane 2014. godine, adidas NMD tenisice redovito su broj jedan na listama želja svih ljubitelja tenisica. Sportski model koji toliko dobro izgleda u street style kombinacijama zaista se uvriježio kao must have te se iz kolekcije u kolekciju samo povećavaju genijalni modeli unutar linija R1 i R2 (iako to nisu jedine linije unutar adidas NMD obitelji, samo bi se moglo reći da su najkomercijalnije).

NMD R1 U PASTELNIM TONOVIMA

NMD R1 upravo je dobio makeover u obliku dvije nove pastelne nijanse za ovo ljeto. Budući da je takva paleta boja bila najveći bestseller u već nekoliko izdanja, očekuje se prodavački boom i za Aero Pink i Orchid Tint modele. Nježna ružičasta i baby plava osvajaju u svim modnim aspektima još od zime iza nas, a posebno dobro izgledaju baš na ovom modelu čineći ga odličnim ženstvenim izborom.

Osim boje, sve drugo ostaje svojstveno NMD R1 modelu – gusti Primeknit materijal obavija stopalo, potplat ostaje izveden u Boost tehnologiji i bijeloj boji, a detalji na tenisicama ostaju ružičasti i svijetloplavi. U globalnu distribuciju su krenule 1. srpnja tako da ih uskoro očekujemo u raznim web shopovima.

Journal.hr