Moda

Obračun glumice sa smiješnim pravilom o nošenju štikli u Cannesu

Autor: Žene.ba

Bez obzira na to što se nalazi u žiriju 71. Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu, američka glumica Kristen Stewart ne boji se kritizirati njegove organizatore zbog pomalo smiješnog modnog pravila o nošenju štikli.

Kada je 2015. godine nekoliko uzvanica dobilo zabranu ulaska na projekciju filma "Carol" zato što su nosile balerinke, a ne cipele s visokom potpeticom, žene diljem svijeta kritizirale su festival zbog nametanja dress codea prema kojem sve pripadnice ljepšeg spola moraju nositi štikle.

Sada je i Kristen pokazala što misli o tome. Glumica je došla na premijeru filma "BlacKkKlansman" odjevena u kratku srebrnu haljinu i crne salonke Christiana Louboutina. U jednom trenutku demonstrativno je skinula štikle i nastavila hodati bosih nogu.

Ovo je drugi obračun 28-godišnje glumice s pravilom o nošenju štikli u Cannesu. Prvi put svoje nezadovoljstvo iskazala je 2016. godine kada je uoči poziranja morala skinuti tenisice i zamijeniti ih cipelom s visokom potpeticom. Tada je, pozirajući pred fotografima, organizatorima pokazala – srednji prst.

Zadovoljna.hr