Moda

Off-duty stil: Grace Elizabeth

Autor: Žene.ba

Grace Elizabeth trenutno je jedna od najviše rangiranih modela na listi stranice Models.com. Mlada Amerikanka probila se na modnu scenu kao lice Guess kampanje i od tad ne prestaje se pojavljivati na tjednima mode i na naslovnicama renomiranih modnih časopisa.

“Tvoj stil čini veliku razliku kada uspiješ unijeti svoju osobnost i pomiješati je s nečim što ljudi ne očekuju.” – izjavila je Grace o svom stilu oblačenja.

Objasnila je kako se priprema za tjedan mode: “Pokušavam pakirati se lagano, ali ne postoji apsolutno nikakav način da smanjite garderobu tijekom tjedna mode, jer morate imati pripremljene streetstyle promjene za svaku reviju i želite oponašati brendove za koje ćete raditi ili za koje želite raditi, tako da je to pomalo teško.”

Modni stil nije puno mijenjala tijekom godina. Za sebe kaže da je uvijek u trapericama i vintage majicama. Tijekom rada naučila je kako podići casual kombinacije: dodajte kožnu jaknu ili cool cipele. Svoj stil bi opisala kao elegantan, ali i prilično ležeran, u isto vrijeme. Svaki dan kad je na setu, fotografira odjeću kako bi naučila međusobno miješati i uskladiti različite komade odjeće. A neke od njezinih najupečatljivijih kombinacija otkrijte u galeriji:

Elle.hr