Moda

Omiljeni brend trendseterica uvodi servis za posuđivanje odjeće

Autor: Žene.ba
Omiljeni brend trendseterica uvodi servis za posuđivanje odjeće

Popularni skandinavski modni brend GANNI za čijom estetikom trenutno luduju žene u svakom kutku planeta, izašao je u javnost s novom, sjajnom informacijom koja bi mogla dodatno doprinijeti održivosti mode.

https://www.instagram.com/p/B2tP93_B_u1/?utm_source=ig_embed

GANNI, danski modni brend koji je popularizirao fenomen “cool djevojke iz Kopenhagena”, objavio je  kako uskoro pokreće servis za iznajmljivanje odjeće i modnih dodataka sa svojim potpisom. Inicijativa nosi ime GANNI Repeat, a brend je informacije o novom projektu podijelio na svom Instagram profilu: “Naša je misija produžiti životni vijek naše odjeće što je više moguće. Razmisli o načinu na koji konzumiraš svoju odjeću, posuđuj!”

https://www.instagram.com/p/B2TVL04h3SP/?utm_source=ig_embed

GANNI Repeat trenutno se može pronaći na njihovoj web stranici https://repeat.ganni.com/ gdje danski kupci mogu posuditi odjeću i modne dodatke brenda i to na period od jednog do tri tjedna. Također, korisnici mogu posuđivati odjeću koliko god puta žele ili ju kupiti, prenosi ELLE UK. Ovaj poslovni pothvat uvelike podsjeća na aplikaciju Rent the Runway, američki start-up koji su 2009. godine pokrenule Jennifer Hyman i Jennifer Fleiss, a koji korisnicima iz SAD-a omogućava posudbu odjeće, obuće i modnih dodataka različitih modnih brendova.

https://www.instagram.com/p/B2WQ4nmhFdS/?utm_source=ig_embed

GANNI najavljuje kako se trenutno radi o svojevrsnoj testnoj fazi te kako će posudba njihove odjeće u budućnosti biti dostupna u više država. Sjajna vijest za održivost, ali i za sve one koji ne vole gomilati odjeću u svom ormaru!

Elle.hr