Moda

Omiljeni model u ormaru: Cipelama s ovim hit detaljem lijepa kraljica ni danas ne može odoljeti

Autor: Žene.ba
Omiljeni model u ormaru: Cipelama s ovim hit detaljem lijepa kraljica ni danas ne može odoljeti
Prije službenog početka ljetnog odmora, španjolska kraljica Letizia odradila je posljednje javne angažmane koji su uključivali službeni posjet Nacionalnoj knjižnici Španjolske u Madridu i svečani doček muške i ženske vaterpolo reprezentacije u palači Zarzuela nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji.

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora koja modnu skromnost često ističe nošenjem već viđenih odjevnih komada,španjolskoj kraljici Letiziji i ovoga je puta pošlo za rukom modno briljirati.

Spomenute javne angažmane prije odlaska na ljetni odmor, 46- godišnja kraljica marljivo je odradila u besprijekornom ljetnom izdanju kojim je dominirao model cvjetne suknje visokog struka s potpisom Adolfa Domingueza.

Kraljica Letizia

Kraljica Letizia

Kraljica Letizia

U suknji španjolskog dizajnera, kraljica Letizia premijerno je viđena u lipnju prošle godine prilikom dočeka ukrajinskog predsjedničkog para u madridskoj palači Zarzuela, a ovoga ju je puta odlučila nositi uz kremastu bluzu bez rukava s potpisom njezina omiljenog brenda Hugo Boss.

Uz decentne naušnice s dragim kamenjem i već viđenu bijelu torbicu brenda Felipe Prieto, Letizia je novo izdanje kompletirala omiljenim modelom cipela s PVC detaljem koje su se nametnule kao veliki sezonski trend u svijetu slavnih.

tportal.hr