Moda

Omražene traperice s početka milenija vraćaju se u modu

Autor: Žene.ba
Omražene traperice s početka milenija vraćaju se u modu

Jedno su vrijeme slovile kao simbol neukusa, no sada se ponovo nose.

Riječ je o trapericama niskog struka koje su se nakon dugo vremena i na opće iznenađenje ponovo vratile u modu, a njihov je povratak potvrdila čak i modna kuća Chanel.

https://www.instagram.com/p/BppBifkFpEF/?utm_source=ig_embed

Traperice niskog struka obilježile su modu početkom milenija kada su bile omiljene među svim tada relevantnim slavnim damama uključujući pop princezu Britney Spears, starletu Paris Hilton i članice ženskog sastava Destiny's Child.

A iako su bile megapopularne, rijetko su kome dobro pristajale jer nisu nimalo laskave za figuru i ne prekrivaju mane, već naglašavaju svaki višak na području trbuha i bokova. A da ne spominjemo i da se u njima nemoguće sagnuti bez da vam preko ruba ne provire gaćice ili, još gore od toga, stražnjica.

U ranim 2000-ima popularno ih je bilo kombinirati s majicama i topićima koji otkrivaju trbuh i koji su također prije par godina doživjeli veliki povratak u modu te su još uvijek "in" pa vjerujemo da će ovo i sada biti popularna kombinacija.

Naše sumnje već su i potvrdile neke poznate trendseterice poput Emily Ratajkowski i Shanine Shayk koje su već nabavile traperice niskog struka i iskombinirale ih na način kako su se nosile nekoć.

https://www.instagram.com/p/BW3wYw6F3rl/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BrxMQ4IHS3a/?utm_source=ig_embed

Časopis The Cut je još pred kraj 2018. godine najavio njihov povratak u modu što je izazvalo masovno negodovanje javnosti na društvenim mrežama, no prošlost nas je naučila da trendovi kojima se ispočetka nitko ne veseli u kratkom roku ipak postanu hit, pa očekujemo da će se isto tijekom godine dogoditi i s trapericama niskog struka.

https://www.instagram.com/p/Br27CPlhjgs/?utm_source=ig_embed

Index.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu