Fashion inspo

Osvježite svoj stil s Emily Ratajkowski: Nova interpretacija male crne haljine

Autor: Žene.ba
Osvježite svoj stil s Emily Ratajkowski: Nova interpretacija male crne haljine
Foto: X

Mala crna haljina je bez sumnje jedan od najuniverzalnijih komada u svijetu mode, ali ponekad može izgledati pomalo dosadno ili predvidljivo. Emily Ratajkowski, poznata po svom nekonvencionalnom pristupu modi, nedavno je pokazala kako dati svježinu ovom klasičnom komadu.

Za svoj nedavni sastanak s prijateljicom u New Yorku, Emily je odabrala crnu haljinu zanimljivog kroja koji nudi neočekivani twist. Haljina naprijed izgleda kao mini suknja, dok se stražnji dio proteže sve do gležnjeva, obogaćena elegantnim volanima. Ovaj hrabar izbor jasno odražava Emilynu modnu viziju, ističući se među standardnim LBD (Little Black Dress) varijantama.

Uz haljinu, Emily je nosila sandale s tankom kitten potpeticom, isti stil kao i njezina prijateljica, čime su dodatno naglasile svoj sofisticirani izgled. Kao dodatni akcent, Emily je odabrala upečatljivu crvenu torbu Franca brenda Gimaguas, što je dodatno oplemenilo njen outfit. Kao završni dodir, odabrala je sunčane naočale sportskog stila s žutim okvirima te diskretnu ogrlicu, stvarajući tako savršenu kombinaciju za ljetni dnevni outfit u gradu.