Francuski brend

Ova chic jakna je must have u svakom ormaru

Autor: Žene.ba
Ova chic jakna je must have u svakom ormaru
Foto: Instagram

Iako je proljeće konačno stiglo i s njim topliji dani, temperatura nas i dalje ne mazi dovoljno da bismo se bezbrižno šetali gradom bez jakne. Već smo istraživali modele jakni savršene za ovo prijelazno razdoblje, ali nedavno smo otkrili još jedan izvanredan primjerak.

Pariški modni brend Tara Jarmon kreirao je jaknu koja obećava postati pravi modni hit među zaljubljenicima u modu. Elegantna jakna u boji slonovače predstavlja idealan odabir za proljetne dane, privlačeći romantične duše svojom prefinjenom estetikom.

View this post on Instagram

A post shared by Tara Jarmon (@tarajarmon)

Jakna od recikliranog pamuka ističe se svojim elegantnim detaljima, uključujući revere i prostrane bočne džepove. Posebno je prepoznatljiva po crnim srcima, zaštitnom znaku brenda Tara Jarmon, kojima je potpuno oslikana. Njezin lagano oversized kroj dodaje ležeran i moderan izgled, dok elastični rubovi na manžetnama i struku pružaju udobnost i praktičnost. Istaknuti široki srebreni patentni zatvarač na prednjem dijelu jakne, zajedno s prekrasnim crnim lakiranim gumbom ukrašenim malim kristalićima na ovratniku, dodatno naglašavaju njezin sofisticirani dizajn.

Ono što ovu jaknu čini izuzetnom nije samo njezin estetski dizajn, već i njezin ekološki angažman. Tara Jarmon se ponosi time što je ova jakna potpuno izrađena od recikliranog pamuka. Umjesto konvencionalnog pamuka, čija proizvodnja može biti štetna za okoliš, ovaj materijal dobiven je iz reciklirane odjeće prikupljene od organizacija za sortiranje. Njegova vlakna su dekonstruirana kako bi se stvorila nova tkanina, što predstavlja važan korak u smanjenju uticaja mode na okoliš.

Motiv srca, koji je duboko ukorijenjen u duhu brenda Tara Jarmon, postao je temelj kolekcije Sunny Express. Polka Hearts uzorak na kremasto bijeloj pozadini ističe se na mnogim komadima i dodacima, donoseći dašak ženstvenosti i originalnosti odjevnim kombinacijama. Ovaj šarmantni uzorak kao stvoren je za proljetne dane, dodajući poseban sjaj i šarm svakom outfitu.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu