Moda

Ovaj odjevni predmet prije nitko nije nosio u javnosti, a sada ga svi obožavaju

Autor: Žene.ba
Ovaj odjevni predmet prije nitko nije nosio u javnosti, a sada ga svi obožavaju

Da bi ste isprobali neke modne trendove koji se pojavljuju iz dana u dan, treba vam poprilično hrabrosti. Ili ludosti.

U današnjem svijetu mode ono što je neobično najbolje prolazi, a ako tome dodate i da je seksi, možete biti sigurni da je riječ o velikom nadolazećem trendu. No, postoji jedan odjevni predmet koji je neobičan, seksi, odvažan i uz to elegantan te, prema mnogima, ono najbolje - ne zahtijeva naročitu hrabrost. Ni ludost.

Pogađate?

Profinjene providne bluze koje otkrivaju sve što se nalazi ispod njih. Iako ih do prije par godina nitko ne bi odjenuo u javnost, u posljednje vrijeme su upravo takve bluze zavladale ulicama.

Ispod njih se nose grudnjaci, bodiji (ponekad i bikiniji) ili pak seksi potkošulje.

Zanimljivo je kako je to vjerojatno jedini odjevni predmet koji je u potpunosti proziran, a nije nimalo vulgaran ili neprimjeren. Zato ove prelijepe bluze odlično funkcioniraju u apsolutno svim situacijama, od poslovnih sastanaka pa sve do večernjih izlazaka.

Naravno, za ovim trendom odavno su poludjele i brojne influencerice pa je tako blogerica AnneLaure Mais Moreau pokazala kako ovakve providne bluze, ako su u neutralnoj boji poput smeđe, mogu odlično funkcionirati s klasičnim komadima. Uz visoke hlače i tek nekoliko modnih dodataka iskombinirala je odličan retro stajling.

https://www.instagram.com/p/BhGdFdbBvXa/?utm_source=ig_embed

Da je riječ o svestranom odjevnom predmetu dokazala je i Kat Collings, blogerica i urednica portala Who What Wear. Naime, ona je odabrala efektnu bluzu koja će podignuti apsolutno svaku kombinaciju.

https://www.instagram.com/p/BYAEG8iBPVK/?utm_source=ig_embed

Ako odaberete bluzu ukrašenu trenutno najpopularnijim uzorkom, tačkicama, možete biti sigurni da ste pronašli dobitnu kombinaciju.

https://www.instagram.com/p/BuTHoe4g-jd/?utm_source=ig_embed

Oversize trend je zavladao ulicama pa ne čudi što su se mnogi zaljubili upravo u takve modele. Idealna je to kombinacija neobičnog dizajna, odvažnog stila i elegancije za sve one kojima providne bluze nisu dovoljne posebne.

https://www.instagram.com/p/Bv4TYg5hi20/?utm_source=ig_embed

Index.hr