Moda

Ove zime nosimo raskošno i zavodljivo baršunasto donje rublje

Autor: Žene.ba
Ove zime nosimo raskošno i zavodljivo baršunasto donje rublje

Raskošnija od bilo koje druge sezone, zima je zavladala našim ormarima i u njih unijela pregršt neodoljivih odjevnih komada koje krase toplina, udobnost, ali i efektan izgled. Uz povratak omiljenih klasika i jednostavnih basic modela koji će i ove zime biti početak i osnova našeg ormara, nova sezona donijela je i neodoljive trendove koji će začiniti naše svakodnevne kombinacije. I ove zime, baršun se u modni svijet kao jedan od najistaknutijih i najraskošnijih trendova koji će obilježiti sezonu ispred nas.

Raskošan i sofisticiran, baršun se ove sezone istaknuo kao savršeni za ženstvene bluze i haljine koje će biti naš omiljeni izbor za sve blagdanske svečane prilike i tulume, ali i za najzavodljivije komade donjeg rublja.

ZAVODLJIVO DONJE RUBLJE OD BARŠUNA

Između trenda i klasika, ta mekana tkanina nevjerojatno luksuznog dojma, koja će svojom teksturom podići čak i najjednostavniji look, svoje je mjesto pronašla unutar gotovo svih kolekcija modnih kuća, dizajnera i brendova, ali i u najboljim kolekcijama donjeg rublja čije je modele transformirao u efektne komade koje ćemo rado ostaviti da se naziru ispod toplih kardigana ili prozirnih topova.

Raskoš baršuna transformirala je baš svaki komad donjeg rublje – u klasičnim krojevima baršun je naglasio njihovu eleganciju i dodao im dozu retro šarma, dok je u kombinaciji s trendi modelima stvorio statement donje rublje poput bralette grudnjaka koji će se odlično snaći i u ulozi crop topa preko kojeg ćemo za cool party look prebaciti oversized blejzer.

Najraskošniju ponudu donjeg rublja od baršuna ove zime možete pronaći u kolekciji poznatog talijanskog brenda donjeg rublja Intimissimi, a nekoliko odličnih modela kriju se i zimskoj kolekciji brenda Oysho te u popularnim web shopovima Urban Outfitters u kojem možete pronaći i baršunaste modele popularnog brenda donjeg rublja Calvin Klein te Net-a-porter koji donosi selekciju najboljih dizajnerskih brendova. Najbolje modele za vas smo izdvojili u nastavku.
Intimissimi

Oysho

Net-a-porter

Fleur de Mal

Hanky Panky

Baserange

Hanky Panky

Urban outfitters

Out From Under

Out From Under

Out From Under

Out From Under

Calvin Klein

Journal.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu