Moda

Ovo su najutjecajniji outfiti Meghan Markle i Kate Middleton u 2019. godini

Autor: Žene.ba
Ovo su najutjecajniji outfiti Meghan Markle i Kate Middleton u 2019. godini

NIije tajna da vojvotkinje Meghan i Kate imaju golem modni utjecaj zbog čega su osim u narodu omiljene i među modnim dizajnerima.

Gotovo sve što odjenu rasproda se u svega nekoliko minuta nakon što njihove fotke isplivaju u javnost, a svi njihovi outfiti se i masovno pretražuju na internetu. A sada je popularni modni online pretraživač Lyst otkrio i koji outfiti vojvotkinja su bili najpretraživaniji u prvoj polovici 2019. godine i moramo priznati da smo poprilično iznenađeni rezultatom.

Analizom preko 20 milijuna rezultata pretraživanja najutjecajniji modni trenutak Kate Middleton u 2019. godini dogodio se u ožujku na misi povodom dana Commonwealtha. Kate je tada nosila crveni kaput s potpisom dizajnerice Catherine Walker i izazvala povećanje pretraživanja za crvenim kaputima od čak 225 posto.

A što je s Meghan? I njen najutjecajniji modni trenutak godine dogodio se u ožujku, na proslavi 50. obljetnice dodjele ordena princu Charlesu u Buckinghamskoj palači. Vojvotkinja je tada još bila trudna, a nosila je brokatnu haljinicu s motivima lišća i bijeli kaput. U 24 sata njen outfit je potaknuo čak 500 posto više pretraživanja za brokatnim haljinama, otkriva Lyst.

A prema polugodišnjoj analizi online pretraživača, od dviju slavnih vojvotkinja veći modni utjecaj trenutno ima Meghan Markle.

Index.hr