Moda

Ovo su savršene hlače za najtoplije ljetne dane - izdvojili smo 30 najboljih modela

Autor: Žene.ba
Ovo su savršene hlače za najtoplije ljetne dane - izdvojili smo 30 najboljih modela

https://www.instagram.com/p/BjawC0Qhnts/?utm_source=ig_embed

Prve ljetne vrućine vratile su nas raskošnoj paleti boja, razigranim uzorcima i najlaganijim materijalima, a već na samom početku sezone modeli koje krase prozračne siluete i udobni krojevi istaknuli su se kao apsolutni favoriti sezone. Uz šarmantne haljine i lepršave bluze i topove, među trendi modelima u kojima ćete se osjećati jednako dobro kao što ćete i izgledati, i to čak i za onih najtoplijih letnih dana, našle su se i široke hlače.

ŠIROKE HLAČE – JOŠ JEDAN SAVRŠENI LJETNI KOMAD
Početak trenda širokih hlača bilježimo unatrag nekoliko sezona. Na granici između klasika i trenda, široke hlače su jedan od modela koji se svakih nekoliko godina u velikom stilu vraća među najpoželjnije modne trendove i u naše garderobe. Najpoželjnije hlače ove sezone spojile su neodoljivu udobnost širokih nogavica i one najlaganije materijale poput prozračnog lana i tankog pamuka kako bi stvorile savršeni model udoban poput pidžame. Za dodatnu dozu šarma i karaktera te dašak mornarskog stila, brojni brendovi široke lanene hlače ukrasili su vječnim ljetnim klasikom – prugastim uzorkom. Uz prugaste modele, među najpopularnijima su se našli i modeli u bijeloj i crnoj boji koji stvaraju njihovo najelegantnije izdanje, te ležerne široke hlače obojana pastelnim uzorcima ili ukrašene floralnim motivima.

https://www.instagram.com/p/BkKuNs9hBND/?utm_source=ig_embed

Od culottes modela visokog struka koji će jednako dobro izgledati prebačeni preko kupaćeg kostima ili uz elegantni ljetni top i sandale s potpeticom u večernjim kombinacijama do dugih i širokih  hlača koje ćemo nositi unutar ležernih dnevnih, ali i poslovnih kombinacija, ove hlače istaknut će se kao jedan od najpopularnijih komada u ljetnom ormaru i jedan od onih kojima ćemo se bez sumnje vratiti i sljedeće godine.

Asos White

Uterque

River Island

Uterque

Ted Baker

Uterque

H&M

Zara

Mango

Mango

H&M

H&M

Bershka

Zara

Uterque

Massimo Dutti

Bershka

Bershka

Mango

Bershka

Uterque

Zara

Weekday

H&M

H&M

Bershka

Zara

Selected

Whistles

H&M

Mango

Essential Antwerp

Journal.hr