Moda

Pet hit modela hlača zbog kojih ćete zaboraviti na traperice

Autor: Žene.ba
Pet hit modela hlača zbog kojih ćete zaboraviti na traperice

Idealno je vrijeme da barem nakratko umirovite traperice i pružite priliku drugim modelima hlača.

Traperice ionako nisu baš najsretniji izbor za vruće ljetne mjesece, no ako ih se unatoč tome prije niste odricali preko ljeta, sada hoćete.

Ove sezone hlače su u posebnom fokusu i nose se razni modeli među kojima će svatko pronaći nešto po svom ukusu i zbog kojih ćete lakše spremiti traperice u ormar barem dok ne nastupe hladniji jesenski dani.

Pogledajte kojih pet modela će vam donijeti najviše stilskih bodova, ali i vrućine učiniti malo podnošljivijima:

1. Lanene hlače

https://www.instagram.com/p/BjKPXw7l-Ee/?utm_source=ig_embed

Laneni komadi ovog su ljeta doživjeli veliki modni povratak i fashionistice ih najčešće nose od glave do pete ili u kombinaciji s drugim prirodnim tkaninama. Najtrendi odabir za ovo ljeto su bijele lanene hlače, u kojima ćete poželjeti provesti cijelu toplu sezonu.

2. Sportske hlače s crtom

https://www.instagram.com/p/BkIyQ3XHE89/?utm_source=ig_embed

Još jedan trend koji se vratio iz prošlosti i koji više nije rezerviran samo za sportske aktivnosti. Trenirke se sada nose sa štiklama i drugim nesportskim komadima, a najbolji izbor su one koje sa strane nogavica uz crte imaju i gumbe.

3. Chino hlače

https://www.instagram.com/p/BlY6UmonCJe/?utm_source=ig_embed

Komotnog kroja, sa širim ravnim nogavicama i naborima u struku, ovakve hlače odlično laskaju figuri te su elegantna alternativa trapericama. Jednako dobro izgledaju u kombinaciji s ravnom i visokom petom, a da biste bile totalno chic podvrnite im nogavice.

4. Cargo hlače

https://www.instagram.com/p/Bke84OgAFOl/?utm_source=ig_embed

Voljele ste ih nekoć pa ćete se lako ponovno zaljubiti u njih, a osim što bude nostalgiju, ove hlače su i izuzetno praktične te se prilagođavaju različitim stilovima. U njihove džepove možete pospremiti sve što vam treba i torbicu ostaviti kod kuće, a jednako dobro izgledaju u kombinaciji s tenisicama i štiklama.

5. Culotte

https://www.instagram.com/p/BhTWD-tja5Y/?utm_source=ig_embed

Culotte ni ovog ljeta ne izlaze iz mode, a ako još niste nabavile nijedne, sada je krajnje vrijeme za to. Pri kupovini ovakvih hlača pripazite da sežu najmanje do polovine vaših listova kako bi vam pristajale najbolje moguće i kako biste izgledale trendi.

index.hr