Pripremite se za proljeće

Pet malih modnih trendova koji dolaze na velika vrata

Autor: Žene.ba
Pet malih modnih trendova koji dolaze na velika vrata
Foto: Instagram

Svake godine stižu novi modni mikrotrendovi koji brzo osvajaju modne piste i ulice, posebno među modnim influencerima i blogerima. Ove sezone, nekoliko ključnih komada poput hlača s leopard uzorkom, remena, baletanki, bijele suknje i spoja "traper na traper" ističu se kao neizostavni elementi proljetnih kombinacija. U potrazi za inspiracijom, istražili smo Instagram, nepresušan izvor modnih ideja, kako bismo vam donijeli savjete o tome kako nositi i stilizirati svaki od ovih komada u vašem proljetnom outfitu.

Leopard print

Ovaj uzorak je neupitno jedan od najistaknutijih trendova proljeća, bez konkurencije. Oduvijek je predstavljao simbol hrabrosti i samopouzdanja u svijetu mode, a ove sezone dolazi u obliku hlača, koje su apsolutni must-have komad. Za opušteni dnevni stil, hlače s leopard uzorkom mogu se kombinovati s jednostavnom bijelom majicom ili oversized košuljom za ležeran, ali izrazito stylish izgled.

Kaiš 

Ovog proljeća, kaiš nije samo praktičan dodatak, već je postao ključni modni element koji izdvaja vašu odjevnu kombinaciju. Veliki, upečatljivi kaiševi sa metalnim detaljima ili bogatim uzorcima postaju glavni fokus outfita, ističući struk na elegantan način. Mogu se nositi preko haljina, sakoa ili oversized košulja, dodajući dozu stila i sofisticiranosti vašem izgledu. Odaberite kaiš koji odražava vaš stil i dopunjuje vašu garderobu s dozom modnog sjaja.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Skye (@_jessicaskye)

Bijela suknja

Proljetni trendovi ove godine donose širok spektar bijelih suknji različitih krojeva i materijala, od laganih pamučnih do raskošnih svilenih tekstura. Bez obzira na vašu preferencu, bijela suknja je uvijek siguran odabir za stvaranje elegantnog outfita koji je prikladan za različite prilike.

View this post on Instagram

A post shared by Dana Assanova (@dana_zkt)

Traper na traper

Ključ savršenog stila "traper na traper" leži u kombinivanju različitih nijansi denim materijala. Igra nijansama je ključna - možete uskladiti tamnije traperice s laganim traper košuljama ili obrnuto, stvarajući zanimljivu kontrastnu dinamiku. Dodatna dimenzija dolazi iz kombinovanja različitih krojeva, poput uskih traperica s prostranom traper košuljom ili jaknom, dajući vašem izgledu dozu raznolikosti.

Iako je traper glavni materijal, važno je razmišljati o dodavanju drugih tekstura kako biste izbjegli monotoniju. Na primjer, pleteni džemper ili kožna jakna mogu dodati intrigantnu dimenziju vašem "traper na traper" outfitu, pružajući mu dodatnu dubinu i stilsku slojevitost.

Baletanke

Klasika koja se uvijek vraća, baletanke su opet postale favorit za proljetne dane. S njima je jednostavno - ili ih volite, ili ne!