Moda

Pet modnih dodataka u koje se ovog proljeća isplati uložiti

Autor: Žene.ba
Pet modnih dodataka u koje se ovog proljeća isplati uložiti

Svaka sezona donosi hrpu novih modnih trendova koje je nemoguće popratiti, osim onima s dubokim džepom.

No u većinu tih trendova se ni ne isplati ulagati jer se samo rijetki zadrže u modi dulje od jedne sezone pa je puno isplativije trošiti na trendi modne dodatke. Osim što su jeftiniji, obično su i dulje popularni, u što će vas uvjeriti popis modnih dodataka u koje se ove sezone isplati uložiti jer sigurno već imate neke od njih.

Svilena marama

https://www.instagram.com/p/BwJrkEOFYrg/?utm_source=ig_embed

Svežite je oko vrata, preko glave, za remen torbe, oko zapešća... Mogućnosti je bezbroj, a u svakom slučaju marama će podići vaš stajling.

Mačkaste sunčane naočale

https://www.instagram.com/p/BwFyL1zlXZC/?utm_source=ig_embed

Iako Kim Kardashian, J.Lo i Rihanna ove godine pokušavaju nametnuti trend futurističkih sunčanih naočala s velikim staklima, mini modeli mačkastog oblika i dalje su jako popularni i jamče chic izgled u trenu.

Biseri

https://www.instagram.com/p/Bv2LJZzlI3c/?utm_source=ig_embed

Pravi ili lažni -  sasvim je svejedno, kao i način na koji ćete ih nositi, no želite li biti u koraku s trendovima, onda vam se najviše isplati uložiti u biserne ukosnice. A s obzirom na to da su trenutno megapopularne, lako ćete ih naći po cijenama za svačiji džep.

Okrugle zlatne naušnice

https://www.instagram.com/p/BvpGZjUBMTN/?utm_source=ig_embed

Ni one ne moraju biti od pravog zlata, bitna je samo zlatna nijansa. Okrugle naušnice s razlogom iz mode ne izlaze već par sezona jer u trenu pružaju sređeniji izgled i stoje baš svakome. Trenutno su najpopularniji modeli srednje veličine, no prolaze i velike okrugle naušnice kakve su se nosile početkom 2000-ih.

Remen s kopčom

https://www.instagram.com/p/BtWGDWFARQh/?utm_source=ig_embed

Ako ste malo dubljeg džepa, uložite u model s logom nekog brenda na kopči, no gotovo isti efekt imat će i remen s bilo kakvim upečatljivim detaljem na kopči. Osim što ćete tako podići i najobičniju odjevnu kombinaciju, ovoj detalj učinit će vas naizgled vitkijima jer će istaknuti najuži dio vašeg tijela.

Index.hr