Moda

Pet trendi modnih komada koje možete pronaći u ormaru vaših roditelja

Autor: Žene.ba
Pet trendi modnih komada koje možete pronaći u ormaru vaših roditelja

Kao što već dobro znate, moda prošlog stoljeća veliki je hit u posljednje dvije godine, a taj se trend, čini se, neće tako brzo ugasiti.

Iako je nemoguće popratiti sve moguće trendove, kako vremenski tako i novčano, ponekad nam se upravo gorući modni hitovi nalaze nadohvat ruke. Ovih pet odjevnih komada i modnih dodataka vrlo vjerojatno ćete pronaći u maminom ormaru.

Vintage torbice

Trenutačno su u modi raznoliki modeli torbica koje su napravljene po uzoru na vintage torbice iz prethodnog milenija. Kako ne biste ulagale novac u repliku, uzmite nekoliko sati vremena i pronjuškajte po ormaru u kojem bi se mogao pronaći pravi dragulj u obliku prekrasne, kvalitetne vintage torbice.

https://www.instagram.com/p/BvM-lbflujX/?utm_source=ig_embed

Dokoljenke 

Dokoljenke su ponovno u modi, a osim u dizajnerskim buticima i high street trgovinama, vjerojatno ćete pronaći unikatan par u maminom ormaru.

https://www.instagram.com/p/BuY19CwAGsF/?utm_source=ig_embed

Komadi od tvida

Ako ste ljubiteljica legendarne Coco Chanel, dobar ukus ste vjerojatno naslijedile pa se nemojte začuditi ako među starom garderobom mame pronađete sjajne komade načinjene od ovog materijala.

https://www.instagram.com/p/BtDM-4TjSqj/?utm_source=ig_embed

Četvrtaste sandale

Trenutno najpopularniji model sandala nosio se i prije nekoliko desetaka godina pa biste ih mogle pronaći

https://www.instagram.com/p/ByP0Bozh9Fm/?utm_source=ig_embed

Biseri

Biseri su uvijek dobar odabir, a zašto biste kupovale one plastične kada škrinjica s nakitom vjerojatno krije prekrasne prave bisere kojima vi možete podariti još jedan "život".

https://www.instagram.com/p/Bu0ysy4F5Wc/?utm_source=ig_embed

Index.hr