Moda

Petogodišnjakinja modnim kombinacijama osvojila srca svjetskih lovaca na talente

Autor: Žene.ba
Petogodišnjakinja modnim kombinacijama osvojila srca svjetskih lovaca na talente

Shivani Seth iz Australije iz zabave je svojoj kćeri Zari napravila profil na Instagramu. Objavljivala je fotografije odjevnih kombinacija petogodišnje djevojčice.

“Obitelj me potaknula na to da joj napravim njezin profil jer vole gledati njezine fotografije”, izjavila je Shivani za Femail.

https://www.instagram.com/p/BjG8SvUhl_3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Vrlo brzo djevojčicu su počeli prepoznavati u lokalnim shopping centrima i broj njezinih pratitelja počeo je rasti. Pobudila je i zanimanje organizatora međunarodnog natjecanja ambicioznih izvođača i umjetnika WCOPA koje se održava u Americi. Putem Instagrama su je kontaktirali i izrazili želju da se priključi kao sudionica, iako ima tek pet godina.

U svojoj dobnoj skupini osvojila je zlatnu medalju, odnosno proglašena je prvakinjom svijeta, a zlatom se okitila i u kategoriji dječjeg modela u ležernoj odjeći te broncom kao dječji model u poslovnoj odjeći.

Shivani kaže kako nije znala što očekivati od natjecanja jer Zara nikada nije hodala po modnoj pisti, ali nije zbog toga bila nimalo nervozna.

Djevojčica je bila najmlađa među 70 natjecatelja koji su u Los Angeles došli iz cijelog svijeta.

https://www.instagram.com/p/BksUBs_nz1W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

“Postoji potreba za djecom modelima i Zara nije jedina u ovoj industriji”, dodala je Shivani.

Iako je još premlada da bi znala čime se želi baviti, Shivani kaže da je sretna dok god je sretna i njezina kći te potiče petogodišnjakinju da slijedi svoje snove.

Index.hr