Interesantne kombinacije

Power couple: Najbolji modni lookovi Gigi Hadid i Bradley Coopera

Autor: Žene.ba
Power couple: Najbolji modni lookovi Gigi Hadid i Bradley Coopera
Foto: X

Sestra Belle Hadid, Gigi Hadid, poznata po svom stilu koji je uvijek bio izvor inspiracije, sada se nalazi u središtu pažnje, posebno nakon što je ušla u romantičnu vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom. Njena opuštena i cool ulična moda postavila je nove modne standarde i popularizovala nekonvencionalni eclectic grandpa stil. Otkako su postali poznati kao modni par, njihove kombinacije postale su tema internetskog razgovora, a paparazzi ih često uhvate u gradu noseći trendi i stylish odjevne komade koji se savršeno slažu.

Iako svako ima svoj stil, Gigi i Bradley uvijek izgledaju besprijekorno zajedno. Možda je to zbog njenog razigranog, cool i edgy stila te njegovih opuštenih, sportskih i uvijek udobnih kombinacija, ali jednostavno su pravi modni par.

Za prvi look, Gigi je odabrala izražajne traperice s resicama i šarenim aplikacijama kao centralni komad kombinacije. Upotpunila je svoj omiljeni modni komad – kožnu jaknu, ali u bordo boji, te zaokružila izgled podudarnim cipelama. Bradley se odlučio za trendi monohromatski stil u maslinastoj nijansi. Odabrao je sofisticiranu jaknu koja se bojom savršeno slaže s hlačama i patikama iste boje, dok je iz jakne izvirivala upečatljiva plava majica kao dodatak boje.

Kao velika ljubiteljica kožnih komada, Gigi se ovaj put odlučila za popularnu kožnu bomber jaknu brenda Loewe koja se ističe modernim i oversized krojem, upadljivom kragnom te bojom čokolade. Uz jaknu je kombinovala lepršave opuštene hlače i crno-bijele koledžice, nadopunjujući ih vintage izgledom sunčanih naočala. Jednostavno i šik. Dok je Gigi istakla jaknu, Bradley je odabrao upadljivu vunenu kapu. Uz nju je nosio klasični kaput, opuštene cargo hlače s kamuflažnim uzorkom te trendy Nike patike.

Poznata manekenka Gigi voli nositi cool sportske komade. Ne libi se odabrati upadljive boje i dizajne, što dokazuje Mickey Mouse majicom. Klasičan i udoban, majica je fokus njenog outfita, dok su ostali odjevni komadi jednostavni, ali moderni. Kombinovala ga je s opuštenim krem hlačama i popularnim bordo sambicama. No, kako jednostavan look može biti cool i trendi? Gigi je majstorica kada su u pitanju modni dodaci. U outfit je ubacila klasični kožni kaiš, nekoliko zlatnih ogrlica, crnu vunenu kapu i decentne sunčane naočale, a kao statement komad odabrala je popularnu Miu Miu kožnu torbicu u crnoj boji. Tako je jednostavan ležerni look Gigi pretvorila u upadljiv i stylish outfit. S druge strane, Bradley Cooper odabrao je formalniji stil. Poznati glumac često nosi profinjene jakne, a ovaj put je odabrao midi kaput. Uz njega je kombinirao hlače balon kroja, koje su veliki hit u 2024., i kariranu košulju s vintage izgledom, a obuo je ikonične crne Timberland čizme.

U jednoj od njihovih zajedničkih šetnji, Bradley je opušteno odabrao klasičnu crnu trenerku i sivu kapu na glavi, dok je Gigi zasjala u modnom svjetlu reflektora. Manekenka je i ovaj put odabrala klasičnu dnevnu kombinaciju, koju je oplemenila i osvježila upečatljivim modnim dodacima. U bazični outfit koji se sastojao od oversized traperica, bijele majice, krem kardigana i njenih omiljenih bordo sambica, Gigi je dodala šarmantnu pletenu vestu u smeđoj boji, žutu torbicu, zlatni nakit i male kremaste naočale.

Za večernji izlazak, Gigi je slijedila formalnu modnu estetiku 80-ih godina te se odlučila za karirane hlače s prugama i jednostavnu bijelu majicu, preko koje je nosila veliku smeđu košulju. Poznato je da Gigi voli kožne jakne pa nije iznenađujuće što je ovaj put odabrala kožnu bomber jaknu koja je gotovo identična onoj koju nosi Bradley. Smeđi look je zaokružila cool koledžicama i omiljenom Miu Miu torbicom. S druge strane, Bradley Cooper je odabrao nešto opušteniji izgled, kombinujući trendi cargo hlače s kožnom bomber jaknom. Da bi upotpunio izgled, dodao je kapu, šal i okrugle naočale.

Zaključili smo da Gigi i Bradley preferiraju opuštene i neformalne kombinacije, ali da su detalji ključni za postizanje trendi, upečatljivog i jednostavno šik izgleda. To odražava i trenutnu modnu estetiku.

Gigi nije odstupila od svoje kožne jakne ni ovaj put, kombiniujući je s širokim trapericama i jednostavnom majicom. Preko majice je dodala trendi vuneni prsluk s V-izrezom. Look je zaokružila špicastim čizmama, kaišem, upečatljivim metalnim naušnicama i, naravno, svojom prepoznatljivom Miu Miu torbicom. S druge strane, Bradley nosi jaknu s elementima varsity stila i široku smeđu trenerku te sportske patike. Izgledaju jednostavno, ali stylish.