Sinonim za eleganciju

Pradine satenske cipele su najnoviji hit u svijetu mode

Autor: Žene.ba
Pradine satenske cipele su najnoviji hit u svijetu mode
Foto: Prada

Ove cipele su sinonim za eleganciju, ali nisu rezervisane samo za večernje izlaske i posebne prigode. Prada satenske cipele dolaze u raznovrsnim bojama i dizajnima, od klasičnih crnih i smeđih do živih nijansi poput narančaste i zelene. Također, iako je model s kvadratnim vrhom najtraženiji, Prada nudi i verzije s oštrim vrhom, koje su trenutno vrlo moderne i laskaju različitim stilovima.

Iz šarmantne Prada kolekcije satenskih cipela, posebno se ističu upečatljivi modeli u narandžastoj i zelenoj boji koji će dodati živosti svakom proljetnom outfitu. Za savršenu cipelu za izlazak koja spaja udobnost i stil, preporučujemo crne satenske cipele Prada.

Svojstveni sjaj satenskog materijala daje posebnu notu svakom looku, čineći ove cipele izuzetno privlačnima. Mogu se nositi uz ležerne kombinacije poput plavih traperica i bijele košulje ili uz elegantnu bijelu haljinu i mini clutch torbicu. Ove cipele također izgledaju sjajno u sportskim kombinacijama, kao što je adidas trenerka, što potvrđuju i modne influencerice.

Rochelle Humes nosila je ravniju verziju ovih Prada cipela uz crne tajice i sako, postižući chic i udoban izgled. Bez obzira na prigodu ili stil, ove Prada satenske cipele su idealan izbor za sve modne kombinacije.