Moda

Prekrasna Margot oduševila romantičnom frizurom koju ćete vrlo lako iskopirati

Autor: Žene.ba
Prekrasna Margot oduševila romantičnom frizurom koju ćete vrlo lako iskopirati

Iako se ove godine prvi put pojavila na Filmskom festivalu u Cannesu, Margot Robbie bacila je u drugi plan brojne druge zvijezde koje smo se navikli viđati na ovom prestižnom eventu.

Prvo je hrabro prošetala crvenim tepihom u hlačama, ne mareći za strogi dress code festivala koji nalaže glamurozne i svečane toalete, a na photocallu njezinog novog filma "Once Upon a Time in Hollywood" oduševila nas je frizurom.

Lijepa plavuša napravila je razdjeljak po sredini i isplela po dvije tanke i opuštene pletenice sa svake strane lice te nam ponudila superjednostavnu ideju za ljeto.

Pletenice nije niti vezala gumicom pa pretpostavljamo da ih je učvrstila lakom ili pjenom za stiliziranje kose. moramo pohvaliti njezin suptilni, ali efektni make-up trik za odmorniji izgled. Margot je u unutarnje kuteve očiju natapkala malo highlightera te tako naizgled učinila svoje oči otvorenijima.

Pohvale idu i njezinom outfitu, odnosno dugačkoj elegantnoj bijeloj haljini s otkrivenim ramenima uz koju se sjajno uklopila romantična frizura.

Index.hr