Moda

Prva Givenchy kampanja Ariane Grande je stigla i apsolutno je fantastična

Autor: Žene.ba
Prva Givenchy kampanja Ariane Grande je stigla i apsolutno je fantastična

Ariana Grande je službeno započela obavljati svoje dužnosti kao novo lice Givenchyja. Prva pjevačka kampanja za luksuznu modnu kuću objavljena je poslijepodne nakon što ju je nekoliko dana Grande najavljivala na svom Instagramu. Grande je obukla odjeću iz kolekcije jesen / zima 2019. godine.

https://www.instagram.com/p/Bz8xG4VlhUk/?utm_source=ig_embed

Pod nazivom #Arivenchy, prva kampanja Grande poštuje tradiciju portretnih slika kuće (koju preferira osnivač kuće Hubert de Givenchy, koji je pozu nazvao “Givenchy sjedenje”) dok je unijela i moderan duh. Na slikama, Grande nosi plisiranu cvjetnu haljinu, zelenu jaknu šivanu po mjeri i večernji look.

https://www.instagram.com/p/Bz03bZxF41_/?utm_source=ig_embed

Grande je podijelila prve slike na svom Instagramu ovog popodneva, dodavši, ‘počašćena što sam tvoja djevojka i što nosim ove kombinacije @givenchyofficial’ sretan dan otkrivanja kampanje. Ne mogu dočekati da svi vide sve fotografije.’

https://www.instagram.com/p/Bz8lknkpPWr/?utm_source=ig_embed

Kada je Grande prvi put najavljena kao novo lice Givenchyja, brend je u svom priopćenju objavio da  ‘ona prirodno utjelovljuje duh žene Givenchy s drskošću, darežljivošću i munjevitom duhovitošću”

Grande je imala čast pridružiti se ekipi Givenchy. “To je kuća kojoj sam se zauvijek divila i biti dio te obitelji je velika čast”, rekla je za najavu.

https://www.instagram.com/p/Bz6BCdTI1Yn/?utm_source=ig_embed

– Obožavam ovu odjeću i povjerenje i radost koju donosi ljudima koji ju nose. Ne samo da je odjeća bezvremenska i lijepa, nego sam ponosna što radim s markom koja čini da se ljudi osjećaju ponosnima zbog toga ko su i neumoljivima u svemu što žele biti.

Elle.hr