Moda

Rihanna predstavila novu kolekciju donjeg rublja Fenty X Savage

Autor: Žene.ba
Rihanna predstavila novu kolekciju donjeg rublja Fenty X Savage

Nakon što je ovih dana Rihanna na društvenim mrežama objavila svoje fotografije u donjem rublju s vlastitim potpisom, nastala je prava euforija za novom kolekcijom Fenty X Savage. Kolekcija je u prodaju puštena 1. avgusta, a kod pojedinih komada već se može vidjeti upozorenje only one left, odnosno informacija o tome kako je ostao još samo jedan komad, što znači da je publika jedva dočekala ovu kolekciju.

ŠIROK RASPON VELIČINA DONJEG RUBLJA

Rihannin brend donjeg rublja Fenty X Savage često nazivaju “revolucionarnom” jer naglašava važnost prihvaćanja vlastitog tijela, a u kolekciju je uključila različite veličine pa će njezin dizajn zadovoljiti žene različitih proporcija. Prilikom pokretanja brenda, u rujnu prošle godine Rihanna je izjavila kako donje rublje treba slaviti žensko tijelo, a Fenty X Savage radi upravo to. Objasnila je kako savage opisuje moćnu ženu koja preuzima vlast nad svim odlukama koje donese, što je, kako sama kaže, drukčija vizija žena od one uobičajene u kojoj se na njih gleda kao na slabe i potrebite.

Nova kolekcija uključuje različite oblike grudnjaka i gaćica, kao i različite materijale i uzorke, a dostupne su veličine u rasponu od XS do 3X i od 32A do 46DDD. Veliku pozornost izazvao je komplet s printom leoparda, kojeg nosi i sama Rihanna na fotografijama kojima najavljuje kolekciju, a osim u boji lavande, dolazi u još nekoliko boja: zelenoj, plavoj i crnoj. U nastavku donosimo nekoliko komada iz kolekcije.

fenty x savage
fenty x savage
fenty x savage
fenty x savage
fenty x savage
fenty x savage
fenty x savage

Journal.hr