Pripreme za veliki događaj

Rita Ora je stigla na probu za Met Galu u odvažnoj narandžastoj kombinaciji

Autor: Žene.ba
Rita Ora je stigla na probu za Met Galu u odvažnoj narandžastoj kombinaciji
Foto: X

Rita Ora, britanska pjevačica albanskih korijena, ponovo je impresionirala svojom odjevnom kombinacijom. Njen stil je izazovan za definisanje jer voli eksperimentisati i često se igra s različitim stilovima. U njenim outfitima možemo primijetiti elemente eklektičnog stila, živopisne boje, mješavinu provokativnog i sofisticiranog te različite hrabre modne dodatke.

Uoči Met Gale u New Yorku ponovo je iznenadila upečatljivom narandžastom kombinacijom. Kaput do gležnja 33-godišnja pjevačica nosila je uz tamnonarandžastu košulju s uzorkom i komplet kratkih hlača. Kombinaciju je zaokružila narandžastim sunčanim naočalama, blijedoplavim zimskim gležnjačama i torbicom limun žute boje. Rita je u New Yorku trenutno sa svojim suprugom režiserom Taikom Waititijem.

Met Gala je godišnji događaj koji se održava u Metropolitan Museum of Art u New Yorku te je postao jedan od najprestižnijih događaja u modnoj industriji. Tijekom vremena, postao je ne samo modni spektakl, već i kulturni fenomen koji privlači pažnju širom svijeta, postavljajući standarde za ekscentričnost, kreativnost i glamur. Ovogodišnji događaj zakazan je za 6. svibnja s temom "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion". Zendaya će voditi event uz glazbenika Bad Bunnyja, glumca Chrisa Hemswortha i Jennifer Lopez.

Rita Ora, koja je primijećena tokom probe za Met Galu, ne samo da se priprema za novu priliku da zablista u spektakularnoj odjeći, već i uživa u uspjehu svoje nove linije za kosu "Typebea", lansirane u aprilu u Sydneyju. Poput Beyoncé, Rita je krenula stopama lansiranja linije za kosu, sarađujući s australskom stručnjakinjom Annom Lahey.

Njen raspored je prepun novih projekata, a u julu će se pojaviti u novom nastavku filma "Descendants - The Rise of Red" kao Kraljica srca, poznatog književnog zlikovica iz kultnih romana Lewisa Carrolla "Alisa u zemlji čudesa" i "Alisa s one strane ogledala".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija svog lika, a njezina kraljevska haljina za novu ulogu ostavlja bez daha, posebno s jarko crvenom perikom koja joj fantastično pristaje.