Moda

Sedam modela sandala koji će uskoro zavladati ulicama

Autor: Žene.ba

Prve dugoročne prognoze za mjesec juninapokon su nam donijele lijepe vijesti. Nakon duljeg promjenjivog i kišnog vremena napokon ćemo se nagledati toliko željenog sunca, zbog kojeg će se preobraziti i naše raspoloženje i naše odjevne kombinacije.

Više temperature natjerat će nas da napokon posegnemo za ljetnom obućom, a među njom će se sigurno naći različiti tipovi sandala. U nastavku provjerite koji će modeli biti najpopularniji sudeći prema ponudi u trgovinama i predviđanjima modnih znalaca.

1. Tanga-sandale
Hibridni model sandale koji u jednom spaja japanku i klasičnu sandalu (ravnog potplata ili s visokom potpeticom).

Tanga-sandale, Zara, 449 kuna
Tanga-sandale, Zara

2. Sportske sandale
Vogue ovaj model naziva i turističkom sandalom zbog njene udobnosti. Ova sandala upravo proživljava svoj velik modni trenutak. Ružno-kul stvar koju možete kombinirati uz hlače visokog struka ili ležernu haljinu maksi kroja, piše Vogue.

Sportske sandale, Stradivarius,

3. Natikače s visokom potpeticom
Možda nisu najspretnije za nošenje, pogotovo kada su u pitanju modeli s vrlo visokom i tankom potpeticom, ali garantirano će izgledati sjajno uz sve ljetne kombinacije.

Natikače s visokom potpeticom, Mango

4. Jutene sandale
Juteni modeli zavladali su ponudom trgovina pa je ova ljetna sezona prava prilika da ugrabite model udobnih i praktičnih espadrila.

Jutene espadrile, Pull & Bear

5. "Gole" sandale
Trendseterice naveliko nose modele sandala minimalističkog dizajna s tankim remenčićima kojima i Vogue predviđa veliku popularnost.

Gole sandale, H&M

6. Sandale s platformom
Tek što su ih mnogi otpisali, platforme se opet vraćaju u modu. Posebno su traženi modeli inspirirani stilom kasnih 60-ih i 70-ih s visokom blok-potpeticom, ali i razne druge varijante sandala s platformom.

Sandale s platformom, Stradivarius

7. Damske sandalice
Za decentne modele s blok-potpeticom umjerene visine uvijek ima mjesta u našim ormarima, a iznimka neće biti ni ovo ljeto.

Damske sandalice, Fabio Rusconi, 1790 kuna
Damske sandalice, Fabio Rusconi
Zadovoljna.hr