Moda

Selena Gomez potvrdila modni povratak natikača koje je obožavala Carrie Bradshaw

Autor: Žene.ba
Selena Gomez potvrdila modni povratak natikača koje je obožavala Carrie Bradshaw

Bacite li samo jedan pogled na proljetnu ponudu obuće u popularnim online i high-street trgovinama bit će vam jasno da su retro natikače s takozvanom kitten potpeticom jedan od najvećih trendova sezone, što je sada potvrdila i Selena Gomez.

Popularna pjevačica snimljena je preko vikenda u Los Angelesu u poprilično ležernom dnevnom izdanju koje je podigla upravo zahvaljujući ovim trendi natikačama koje su u modi bile i krajem 90-ih te početkom 2000-ih. Tada ih proslavila jedna od najpoznatijih televizijskih modnih ikona - Carrie Bradshaw, koju je u seriji Seks i grad glumila Sarah Jessica Parker, a Selena nas je sada podsjetila na sve njihove čari.

Pjevačica je odabrala crne natikače s ukrasnom kopčom i špicastim vrhom kojima je dokazala i da se radi o jednom od najelegantnijih trendova sezone i koje će, vjerujemo, pridobiti i sve one među vama koje se još uvijek nećkaju oko ovog trenda. Selena ih je iskombinirala s trapericama ravnih nogavica i predimenzioniranim bež džemperom s upečatljivim napuhanim rukavima.

Index.hr

'Moda u srcu BiH'

Održan prvi Travnik Fashion Weekend

Očaravajući predjeli

Nezaboravan porodični odmor u Turskoj

Hrvatska druga

Švicarska je pobijedila na Eurosongu