Moda

Šest modela sandala koje će dominirati ljetom

Autor: Žene.ba
Šest modela sandala koje će dominirati ljetom

Krajnje je vrijeme da, ako već niste, pokažete nožne prstiće.

U toplim ljetnim mjesecima nije preporučivo nositi zatvorenu obuću, a budimo realni, nije ni nimalo ugodno. Osim toga, sandale su i jedan od glavnih razloga zbog kojih se veselimo ljetu, a ove godine imamo zaista puno razloga za veselje. U modi je čak šest modela sandala među kojima će svatko lako pronaći barem jedne po svom ukusu, no vjerujemo da će mnoge od vas poželjeti nabaviti i nekoliko različitih pari:

1. Pletene

https://www.instagram.com/p/Bj9qg3BFqZA/?utm_source=ig_embed

Vodeći ljetni trend u torbama prešao je i na sandale. Pleteni komadi jednostavno odišu ljetom, a u paru s torbicom od istog materijala bit ćete modna kraljica plaže.

2. Bijele

https://www.instagram.com/p/BgWQTYmFMWo/?utm_source=ig_embed

Bijele cipele odavno su prestale biti na lošem glasu, a ako se još niste odvažile na salonke ili čizme u ovoj boji, sa sandalama je to puno lakše pa je ljeto idealno vrijeme da se napokon zakačite i na ovaj trend. Za dodatne stilske bodove nabavite model koji se veže oko noge.

3. Kvadratasti vrh

https://www.instagram.com/p/BgqPI_zhNjI/?utm_source=ig_embed

Ovaj povratnički trend u sandalama je zapravo i vodeći za ovo ljeto. Bacite li samo jedan pogled na Instagrame "it" djevojaka, primijetit ćete kako većina njih nosi sandale s kvadratastim vrhom kakve su nekoć nosile i naše mame, a ako nemate jedan par od tada, lako ćete ih naći u high-street trgovinama koje su preplavile.

4. S remenom oko palca

https://www.instagram.com/p/BgJ1o-MBdeM/?utm_source=ig_embed

Još jedan povratnički trend koji sve češće viđamo na Instagramu, ali i u stvarnom životu. No odlučite li se baš za ovakve sandale, obavezno pripazite na to da su vam nokti na nožni prstima uredni i lijepi, jer će u ovakvom modelu biti u posebnom fokusu.

5. "Tatine" sandale

https://www.instagram.com/p/BkDkzW-F-NA/?utm_source=ig_embed

Nakon tatinih tenisica, red je stigao i na sandale koje obično povezujemo s očevima. Udobne i kao stvorene za ljetne avanture, ali od sada i za fensi kombinacije s haljinama i suknjama koje su, vjerujemo, ipak rezervirane samo za one najodvažnije fashionistice.

6. U jarkim bojama

https://www.instagram.com/p/Bk53bnXnKWq/?utm_source=ig_embed

Jarke boje ovog ljeta ne dominiraju samo make-upom nego i modom. Sandale u nekoj kričavoj nijansi odlično se slažu s preplanulom puti i savršeno podižu baš svaki outfit.

index.hr