Moda

Šest odjevnih komada koje nikada ne biste trebale nositi na nečijem vjenčanju

Autor: Žene.ba
Šest odjevnih komada koje nikada ne biste trebale nositi na nečijem vjenčanju

Iako vjenčanja sada nemaju ni približno stroga pravila odijevanja kao ona prije nekoliko desetaka godina, nekih se stvari ipak valja pridržavati.

Sljedećih šest pravila neće ograničiti vašu kreativnu slobodu, a istovremeno ćete i odjećom ispoštovati mladence i njihov veliki dan.

1. Nemojte nositi bijelo

Za ovo pravilo svi znaju, međutim, neki ga se ipak i dalje ne pridržavaju. Pored tolikog spektra boja i različitih nijansi, sigurni smo da ćete pronaći vašu idealnu haljinu u nekoj drugoj boji koja nije bijela. Nju prepustite mladenki, a vi se radije odlučite za bež, svijetlo plavu ili breskvastu nijansu haljine, kombinezona ili odijela.

https://www.instagram.com/p/BwZfXF0gu5f/?utm_source=ig_embed

2. Traper nije opcija za vjenčanje

Baš kao što ne biste došli u trenirci, tako nemojte doći ni u bilo čemu napravljenom od trapera. A i traper možete nositi baš svaki drugi dan, zašto se za ovako svečanu prigodu ne biste malo sredile?

3. Kratke hlačice su veliko NE

Ovo pravilo može se primijeniti i na cure i na dečke. Kratke hlače jednostavno nisu prikladne za prigodu vjenčanja i točka.

4. Prekrijte ramena kada je potrebno

Ako je vjersko vjenčanje, imajte poštovanja i ako imate haljinu ili kombinezon koji ne prekrivaju ramena ponesite neki šal koji ćete prebaciti preko ramena na sat vremena.

5. Nemojte prekršiti pravilo odijevanja

Ako su mladenci izričito zamolili da određenu odjeću ili određenu boju izbjegavate, onda se toga i pridržavajte, oni zasigurno imaju svoje razloge.

6. Haljine s izrezima i neprikladnim krojem ostavite kod kuće

Rupe, izrezi i vulgarni krojevi nemaju što raditi na vjenčanju. Ako želite ipak imati haljinu zabavnog kroja, neka to bude neka s, primjerice, neobičnim dekolteom ili haljina na jedno rame.

https://www.instagram.com/p/BsqCH79HSLa/?utm_source=ig_embed

Index.hr