Klasika ne izlazi iz mode

Sidney Sweeney na zanimljiv način kombinovala traper

Autor: Žene.ba
Sidney Sweeney na zanimljiv način kombinovala traper
Foto: Instagram

Traper je jedan od onih klasičnih materijala koji se često nalazi u našim ormarima, obično u obliku traper jakne ili hlača. Međutim, ako ste u potrazi za inspiracijom kako dodatno iskoristiti ovaj popularni materijal, Sydney Sweeney, glumica poznata po svom stilu, može vam dati ideje kroz dva nedavna izgleda koje je pokazala.

Sydney Sweeney pruža inspirativan izgled nosivši mini denim haljinu s intrigantnim dekonstruiranim krojem brenda Alexander McQueen. Kombinirala ju je s bijelim modnim dodacima i retro "avijatičarskim" sunčanim naočalama. Ovaj izgled definitivno zaslužuje ovacije!

Za drugu priliku istog dana, Sydney Sweeney odabrala je komplet omiljenog brenda Miu Miu, upotpunjen torbicom koju je nosila i u prvom izgledu. Crop top u "bandana" stilu sjajno se uklapa uz svijetli traper, baš kao i traperice. Ovog puta, uz istu torbu, dodala je crne naočale i salonke s oštrim vrhom. Sydney je definitivno pokazala kako traper može biti izrazito modno zanimljiv u oba svoja outfita - bravo za njezinu modnu kombinaciju!