Moda

Sin Liz Hurley započinje modeling karijeru i, naravno, prekrasan je!

Autor: Žene.ba
Sin Liz Hurley započinje modeling karijeru i, naravno, prekrasan je!

Sin holivudske ljepotice upravo je objavio da radi na novoj kampanji za Pat McGrath i – niko nije iznenađen! Već znamo da lijepi celebrity roditelji odgajaju lijepu celebrity djecu, koja prije ili kasnije nađu svoj put na platna, ekrane ili modne piste. No ono što bi vas moglo natjerati da nekoliko puta trepnete sličnost je koju Damian Hurley ima s majkom Liz, za koju je, po svemu sudeći, snažno vezan.

https://www.instagram.com/p/B0B97lPlXte/?utm_source=ig_embed

Kampanja za skincare liniju Pat McGrath Damianov je prvi modeling zadatak, no dosad se pojavio pored Liz Hurley na epizodi serije The Royals te je potpisao za agenciju Tess Management, u kojoj su također i njegova majka, Georgia May Jagger te Suki Waterhouse.

https://www.instagram.com/p/B0BwxmIF3Um/

Ako žudite za malo celebrity drame, možemo vam reći da Damian nema odnos s ocem, koji je poznati biznismen po imenu Steve Bing te kruže nagađanja da se dvojica nikada nisu upoznali.

https://www.youtube.com/watch?v=_kZLCHZVYOk

Štoviše, Liz Hurley je morala DNK testom dokazati očinstvo (istu je stvar morala napraviti i majka Bingova drugog djeteta, ako vam ovo nije bilo dovoljno bljak). No, srećom, Damian je uglavnom pobrao majčine gene i radujemo se vidjeti što nam još nosi njegova blistava budućnost!

Elle.hr