Brend Kim Kardashian

SKIMS ima sniženje koje ne smijete propustiti

Autor: Žene.ba
SKIMS ima sniženje koje ne smijete propustiti
Foto: Skims

SKIMS, brend koji je osnovala Kim Kardashian, uvijek uspijeva držati svoje kupce na prstima i pružiti im uzbudljive novosti. Kroz godine, SKIMS je sarađivao sa zvijezdama poput Sabine Carpenter, Judea Bellinghama i Nicola Coughlan iz Bridgertona, a također je ostvario posebnu saradnju s brendom Swarovski.

Specijalizovan za donji veš, steznike i odjeću za oblikovanje tijela, SKIMS je poznat po svojoj širokoj ponudi veličina, od XXS do 4XL, te odjeći koja je pogodna i za muškarce. Brend je stekao značajnu popularnost zahvaljujući društvenim mrežama, posebno TikToku, gdje su mnogi proizvodi postali viralni.

Kada se približe sniženja i rasprodaje na SKIMS stranici, svi su u iščekivanju. Mnogi popularni artikli, uključujući pamučne dres majice, "fits everybody" majice i slip haljine, dostupni su na sniženju, ali samo u određenim bojama. SKIMS nudi rasprodaje samo dva puta godišnje, što čini ove ponude još privlačnijima. Ako želite iskoristiti najbolje prilike, pripremili smo pregled hit proizvoda SKIMS-a koje jednostavno ne smijete propustiti.

Slip haljina u bijeloj boji - 50 €

Bodi u crnoj boji - 48 €

Bodi u bež boji - 56 €

Bodi u sivoj boji - 52 €

Kombinezon u pastelno plavoj boji - 40 €

Mini haljina u bijeloj boji - 52 €

Spavaćica u tamno plavoj boji - 58 €

Bralette u bež boji - 32 €

Steznik u bronzanoj boji - 62 €