Moda

Slavi žensku figuru: Najpopularnija haljina sezone nikada nije bolje izgledala

Autor: Žene.ba

Zanosna Priyanka Chopra odjenula je usku kožnu haljinu i u punom sjaju pokazala svoju figuru u obliku pješčanog sata. I baš niko nije mogao ostati ravnodušan.

Slavna 41-godišnja glumica koja je krenula od bolivudske superzvijezde i ostvarila holivudsku karijeru, teško je mogla proći ispod radara kada se prošetala ulicama New Yorka u stajlingu kao stvorenom za privlačenje pažnje.

Haljinu koja je izgledala kao spoj uske košulje i midi wrap suknje visokog struka s laskavim prorezom spojila je s vječnim crnim kaputom i pri tome pokazala jesenski look bez mane. Duga, smeđa kosa u valovima joj je padala niz ramena, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Inače, brojni dizajneri jednoglasno su potvrdili povratak jedne od najsenzualnijih haljina na modnu scenu, a svojim najnovijim sjajnim stajlingom to je sada i potvrdila Priyanka koja u posljednje vrijeme oduševljava svojim laskavim modnim izborima, prenosi tportal.

Givenchy, Loewe, Bottega Veneta, Isabel Marant, Chloé – samo su neki od brendova koji su u svoje kolekcije za jesen i zimu uvrstili kožnu haljinu. Ova pomalo buntovna i vrlo seksi silueta trenutno je sveprisutna, prvo na modnim pistama, a sada i u garderobama ikona stila i fashionistica.

Priyanka se odlučila za vrlo laskavu verziju popularne haljine, kroj koji prati liniju tijela, a zagasita tamno crvena boja kao stvorena je za zimske dane.

Žene.ba