Moda

Slavna glumica se na kraljevskom događaju sakrila ispod golemog šešira

Autor: Žene.ba
Slavna glumica se na kraljevskom događaju sakrila ispod golemog šešira

Glumica Demi Moore donijela je dašak holivudskog glamura na Royal Ascot, tradicionalne konjičke utrke u organizaciji britanske kraljevske obitelji.

Prestižni događaj ima strogi dress code koji nalaže da svi posjetitelji moraju nositi šešire, što je Demi ispoštovala i uz to se potrudila pronaći primjerak koji jamči poglede.

https://www.instagram.com/p/By88uljnn8p/?utm_source=ig_embed

Glumica je odabrala golemi crni pleteni šešir ukrašen tamnoružičastim cvijećem koji potpisuje omiljeni klobučar kraljevske obitelji Phillip Treacy, s kojim se stopila s okolinom i gotovo prošla neprimijećeno jer se sakrila i iza sunčanih naočala.

https://www.instagram.com/p/By-massHFkf/?utm_source=ig_embed

Uz upečatljivi šešir, Demi je obukla jednostavnu zelenu haljinu s volanima koja prati liniju tijela te je naglasila njezinu sjajnu figuru u 56. godini. Look je upotpunila zanimljivim crnim salonkama s prorezima i otvorenom petom te okruglom kožnom torbicom s jednom ručkom.

A ako je suditi prema fotkama, Demi je na utrkama uživala više od svih uzvanika.

Royal Ascot nije propustila ni Kate Middleton, koja se na događaju pojavila prvi dan, i to u prozirnoj haljini, dok je Meghan preskočila ovogodišnji event jer je na porodiljnom dopustu.

Index.hr