Moda

Šta se ovih dana nosilo na ulicama Londona?

Autor: Žene.ba
Šta se ovih dana nosilo na ulicama Londona?

Sedmica mode u Londonu je završio, modna se publika preselila u Milano, a nakon svega što se zbivalo na pisti, odlučili smo malo pomnije proučiti kako su izgledale odjevne kombinacije posjetitelja tijekom London Fashion Weeka kako bismo uočili sprema li nam se to možda neki novi veliki trend.

https://www.instagram.com/p/B2cP8qBAFCz/?utm_source=ig_embed

Ako je suditi po fotografijama koje su svojim objektivima snimili fotografi iz svih kutaka planeta, London je tijekom Sedmice mode odisao raznolikošću, pregršt različitih stilova i neobičnih stilskih rješenja prošetalo je ulicama, a mi smo zaključili kako se ove sezone jednostavno nosi individualnost i autentičnost.

https://www.instagram.com/p/B2h2MDBnqKm/?utm_source=ig_embed

Od hrabrog poigravanja slojevima, preko eklektičnog miješanja stilova, boja i uzoraka, elegantnih i damskih kombinacija koje naglašavaju ženstvenost pa sve do formalnih, pomalo poslovnih lookova, sve se to moglo vidjeti na londonskim ulicama u posljednjih nekoliko dana.

https://www.instagram.com/p/B2f_OY0p99J/?utm_source=ig_embed

Street style ove sezone izgledao je sve samo ne jednolično, a opuštenost i kreativnost bile su jedini must- have. Street style tijekom London Fashion Weeka definitivno je stigao kao jedno divno, i toliko potrebno, osvježenje!

https://www.instagram.com/p/B2d7CSMiiTh/?utm_source=ig_embed

Elle.hr