Moda

Stilski trik Meghan Markle promijenit će način na koji nosite bijelu košulju

Autor: Žene.ba
Stilski trik Meghan Markle promijenit će način na koji nosite bijelu košulju

Ako povezujete bijelu košulju s dosadnim outfitima, tu je Meghan Markle da vam pokaže da stvari mogu biti drugačije. Ovaj klasični komad se nalazi u većini ormara, a mnoge asocira na školske uniforme ili strogi poslovni stil. Zato ne čudi što često ne znaju kako ga kombinirati pa ga potpuno neopravdano zanemaruju.

No nakon što je vojvotkinja od Sussexa nedavno oduševila svojim trudničkim outfitom kada je kombinirala ovaj modni klasik s dugom suknjom kakvu bi odobrila i odvažna Angelina Jolie, bijela košulja je instantno postala predmet interesa.

Modni znalci su se rado prisjetili brojnih kombinacija u koje je Meghan vješto uklopila upravo taj komad i otkrili su kako bijelu košulju uvijek nosi na isti način. Naime, njen trik kojim u jednom potezu osvježi svaku kombinaciju je - zavrnuti rukave i podignuti ih do laktova.

Osim na nedavnoj dodjeli nagrada Endeavor Fund Awards, na isti način, ali u puno ležernijem izdanju, nosila ju je i tijekom kraljevske australske turneje u listopadu 2018.

Čak i tijekom prvog pojavljivanja u paru s princem Harryjem, kada su potvrdili svoju ljubavnu vezu, Meghan je nosila bijelu košulju koju je kombinirala uz moderne, poderane traperice.

Da je riječ o vječnom komadu, potvrđuju i fotografije iz 2014. godine kada je Markle zanimljivu midi suknju upotpunila, pogađate, bijelom košuljom.

Index.hr