Moda

Sve što trebate kupiti na zimskoj rasprodaji

Autor: Žene.ba
Sve što trebate kupiti na zimskoj rasprodaji

Zimske rasprodaje opasno nam se približavaju.

Većina trgovina već dva dana nakon Božića počinje s prvim sniženjima, a iz sedmice u sedmicu ona se povećavaju. Kako ne biste pretjerale i kupile ono zbog čega ćete se kajati nakon nekoliko dana, odabrali smo nekoliko ključnih komada koje bi bilo sjajno uloviti na zimskim sniženjima.

Kaput s kariranim uzorkom

Karirani uzorak veliki je hit, a po prognozama modnih dizajnera nosit će se i sljedeće godine. Kako se ne biste utopile u masi klasičnih jednobojnih kaputa, savjetujemo vam da se odlučite za kaputić zanimljivog kroja i uzorka koji ćete ubrzo moći pronaći po odličnim cijenama.

https://www.instagram.com/p/BpNtr09Abkw/?utm_source=ig_embed

Sako u boji devine dlake

Iako je ponekad odlično eksperimentirati s odjevnim kombinacijama, klasika se kod nekih komada uvijek cijeni. Sada je pravo vrijeme da pronađete svoj savršeni sako i to u neutralnoj boji devine dlake koji će biti prikladan za nošenje tijekom svih godišnjih doba.

https://www.instagram.com/p/BoZFyoaANot/?utm_source=ig_embed

Mom jeans

Jedne retro traperice ravnog kroja, poznate pod imenom "mom jeans", bit će savršena baza za svaki vaš proljetni outfit. I vjerujte nam, nećete požaliti investirate li u ovaj model traperica jer su one odavno zaradile svoj bezvremenski potpis.

https://www.instagram.com/p/BqNl3buHHIo/?utm_source=ig_embed

Hlače u boji

Kada se osjećate posebno zaigrano, hlače u boji sve su što vam treba za jedan dobar, veseo outfit. Kombinirati se mogu baš sa svime, a komplimenti zbog odvažnosti bit će vam zajamčeni.

https://www.instagram.com/p/Bq4lCo9BODK/?utm_source=ig_embed

Klasično pletivo + zanimljiva suknja

Kvalitetno pletivo na zimskim rasprodajama možete pronaći po smiješno malim cijenama. A osim ovog klasičnog zimskog komada, sigurno ćete pronaći i različite suknje zanimljivih uzoraka, krojeva i materijala koje će, osim uz pletiva, sjajno izgledati i uz košulje, svilene topiće i dolčevite.

https://www.instagram.com/p/BrUdYwznQlG/?utm_source=ig_embed

Index.hr