Ponovo u javnosti

Svi su oduševljeni modnim odabirom Kate Middleton i njene kćerke Charlotte

Autor: Žene.ba
Svi su oduševljeni modnim odabirom Kate Middleton i njene kćerke Charlotte
Foto: X

Sa širokim osmijehom na licu i u elegantnoj kreaciji dostojnoj najvažnije britanske ceremonije Trooping the Colour, Kate Middleton prvi se put pojavila u javnosti nakon što je u februaru ove godine objavila da boluje od karcinoma i da se podvrgla liječenju kemoterapijama.

Princeza od Walesa, koju su svi s nestrpljenjem iščekivali gotovo šest mjeseci od njezinog posljednjeg javnog pojavljivanja, najprije je snimljena u automobilu sa svojom porodicom. Nedugo zatim, u društvu princa Williama i njihove djece - princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa - provozala se i kočijom.

Mnogima je odmah za oko zapela prekrasna kreacija koju je Kate odabrala za svoj povratak javnim dužnostima. Riječ je o bijeloj haljini britanske dizajnerice Jenny Packham, čije kreacije princeza obožava. Decentna, jednostavna, a opet vrlo luksuzna haljina midi dužine savršeno se uklapala u njen uobičajni modni izražaj. Kreacija je pratila liniju tijela, a oko struka je bila ukrašena s dvije crne trake te je sličan detalj imala i oko vrata.

Cijelu kombinaciju dodatno je podigla crno-bijela mašna oko vrata. Svoje crno-bijelo izdanje upotpunila je malom crnom Mulberry torbicom sa zlatnim detaljem i bijelim salonkama, dok je na glavi nosila veliki bijeli šešir. Njena kosa bila je podignuta u svečanu punđu. Nije izostao ni svečani make-up, a na licu su se isticale predivne biserne naušnice koje su cijelu kombinaciju začinile retro glamurom.

Svoju modnu kreaciju princeza je uskladila s preslatkom kombinacijom svoje 9-godišnje kćeri Charlotte. Ona se na slavlju organizovanom povodom službenog obilježavanja rođendana kralja Charlesa pojavila u tamnoplavoj haljini A kroja, koja je imala bijele trake na ovratniku i oko struka. Presladak detalj bila je i bijela mašna u njezinoj kosi, koja se odlično uklopila s bijelim baletankama na nogama male princeze. Charlotte i njezina majka bile su odlično modno usklađene, dok su njezina braća za ovu prigodu obukla svečana tamnoplava odijela.