Trikovi od pomoći

Tajna koja kruži društvenim mrežama: Kako prilagoditi hlače tako da stoje besprijekorno?

Autor: Žene.ba
Tajna koja kruži društvenim mrežama: Kako prilagoditi hlače tako da stoje besprijekorno?
Foto: Instagram

Iako su influencerice i trendseterice često izvor inspiracije za najnovije modne trendove i njihovo stilizovanje na zanimljive načine, povremeno nas iznenade i korisnim modnim trikovima. Dok su neki od tih trikova bezvrijedni, drugi mogu biti od velike pomoći pri odijevanju i kombinovanju svakodnevnih outfita.

Većina nas dobro zna koliko je teško pronaći traperice koje nam savršeno pristaju, pa vjerovatno imate barem nekoliko pari u ormaru koje rijetko nosite jer vam ne odgovaraju kako biste željeli. Srećom, zahvaljujući brojnim TikTok i Instagram influencericama, prikupili smo niz trikova kako da prilagodite traperice vašoj visini i širini struka. Nastavite čitati i otkrijte sve kreativne modne trikove koji kruže internetom.

Kaiš i pertle

Za one koji se suočavaju s problemom previše širokih traperica u struku, tu je modni trik s hlačama koji će vam definitivno pomoći. Prvo rješenje, koje je već poznato i popularno, jest korištenje kaiša. Statement kaiš, koji je posebno popularan u 2024., ne samo da će biti praktičan, već će dodati i modni akcent vašoj odjevnoj kombinaciji.

Osim kaiša, možete iskoristiti i pertle za cipele. One ne samo što će imati funkcionalnu ulogu remena, već možete odabrati raznobojne pertle koje će osvježiti i podići vašu kombinaciju. Također, pertlu možete zavezati u mašnu kako biste dodali dašak elegancije. Simpatično, trendy i korisno.

View this post on Instagram

A post shared by çakıl𐙚 (@cakillizzie)

Gumice, ukosnice i bašilje za strukiranje hlača

Osim kaiša i pertli, hlače možete strukirati i uz pomoć gumice za kosu, ukosnice ili bašilje. U priloženom videu pogledajte kako.

@bobrownn TOP 3 HACKS FOR A TOO BIG PANTS/JEANS SAVE FOR LATER & hit the + for daily #fashionhacks & #jeanshacks #womenswear #pantshack #toobigjeans #top3 ♬ ALL THE THINGS SHE SAID X INDUSTRY BABY - ALTÉGO

Skratite hlače bašiljom

Do nedavno su duge traperice dominirale modnom scenom, ali s novim trendovima obuće, nošenje istih dugih modela hlača može postati izazovno. S obzirom na to da su platforme i visoke pete sve manje popularne, a preferiraju se decentnije siluete obuće, dužina hlača i traperica postaje problematična. No, ne brinite, jer smo pronašli korisne trikove koji će vam pomoći da se nosite s tim.

Na TikToku smo otkrili jednostavan modni trik za koji vam trebaju samo dvije bašilje. Jednostavno zavežite nogavicu traperica i provucite zihericu kroz nju, zatim ponovno poravnajte hlače. Na taj način ćete sakriti bašilju i stvoriti dojam zgužvane nogavice, čime ćete izbjeći da vam hlače stoje u naborima.

@stineehonore do you also struggle with this problem? then you will love this hack!! #pantshack #jeanshack #clothinghacks #hack ♬ hot people use this sound - aedmxn || erika

Skratite hlače  gumicom za kosu

Koristeći gumicu za kosu, također možete skratiti predugo traperice. Stavite gumicu preko donjeg dijela nogavice i podignite je prema gore. Na taj način ćete sakriti gumicu i vizualno skratiti hlače, kao što je prikazano u videu.

@thetinselrack Your jeans won’t be touching the ground anymore 🥳🙌🏻 #ttr #thetinselrack #sgtiktok #sgfyp #fashion #fashiontiktok #styling #stylingtips #hacks #fashionhacks #jeans #baggyjeans #fadedjeans #aesthetics ♬ original sound - The Tinsel Rack